Sadece_Emir Uzman Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 723 Çözümler 2 Beğeniler 417 Yer Adana 16 Mayıs 2026 #1 Kodlar, paylaşımlı hesaplar vs. ne önerirsiniz? Yoksa indirim mi bekleyeyim?
P PSCanavarı Başarılı İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 118 Çözümler 2 Beğeniler 45 16 Mayıs 2026 #2 PS Plus Essential'de bu ay FC 26 veriliyor eğer UT İçin alıyorsanız zaten Plus'ta alacaksınız direkt Plus alıp oynayabilirsiniz.
PS Plus Essential'de bu ay FC 26 veriliyor eğer UT İçin alıyorsanız zaten Plus'ta alacaksınız direkt Plus alıp oynayabilirsiniz.
eternatus Becerikli Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 385 Çözümler 4 Beğeniler 264 16 Mayıs 2026 #3 Konsolunuz CD'li ise sizde bulunan bir oyunu takas edebilir veya 2.el alabilirsiniz.
KS KS Sadece_Emir Uzman Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 723 Çözümler 2 Beğeniler 417 Yer Adana 16 Mayıs 2026 #4 eternatus dedi: Konsolunuz CD'li ise sizde bulunan bir oyunu takas edebilir veya 2.el alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sadece_Emir dedi: Kodlar, paylaşımlı hesaplar vs. ne önerirsiniz? Yoksa indirim mi bekleyeyim? Genişletmek için tıkla... PS Plus almayı düşünmüyorum konsolum CDli fakat nereden bulabilirim ki oyuna sahip birin.
eternatus dedi: Konsolunuz CD'li ise sizde bulunan bir oyunu takas edebilir veya 2.el alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sadece_Emir dedi: Kodlar, paylaşımlı hesaplar vs. ne önerirsiniz? Yoksa indirim mi bekleyeyim? Genişletmek için tıkla... PS Plus almayı düşünmüyorum konsolum CDli fakat nereden bulabilirim ki oyuna sahip birin.
eternatus Becerikli Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 385 Çözümler 4 Beğeniler 264 16 Mayıs 2026 #5 Sadece_Emir dedi: PS Plus almayı düşünmüyorum konsolum CDli fakat nereden bulabilirim ki oyuna sahip birin. Genişletmek için tıkla... Sahibinden veya Facebook gruplarından bulabilirsiniz. Bulunduğunuz şehirde konsol veya CD al-sat yapan dükkanlar varsa oraya da bakabilirsiniz.
Sadece_Emir dedi: PS Plus almayı düşünmüyorum konsolum CDli fakat nereden bulabilirim ki oyuna sahip birin. Genişletmek için tıkla... Sahibinden veya Facebook gruplarından bulabilirsiniz. Bulunduğunuz şehirde konsol veya CD al-sat yapan dükkanlar varsa oraya da bakabilirsiniz.
i5 7500F Becerikli Katılım 9 Temmuz 2025 Mesajlar 725 Çözümler 2 Beğeniler 266 16 Mayıs 2026 #6 PS Plus ile ücretsiz dağıtılacak. Bence bu saatten sonra FC26 almak mantıklı değil, bir kaç ay sonra yeni oyun çıkacak.
PS Plus ile ücretsiz dağıtılacak. Bence bu saatten sonra FC26 almak mantıklı değil, bir kaç ay sonra yeni oyun çıkacak.
Blackraven Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 4.965 Çözümler 16 Beğeniler 8.225 Yer Diego Armando Maradona Stadyumu 16 Mayıs 2026 #7 İndirim beklerseniz fiyatı 3 haneli fiyatlara kadar düşüyor. Hesap alımı vb. işlere girmeyin.