Arkadaşlar merhaba. Sadece PS5'i baglayacagım, en ucuz monıtor ne alabilirim, ne önerirsiniz? Öyle gamer monıtorlerinden gerek yok diye düsünüyorum ama kaç Hz olmalı vs. onlara hakim değilim. OLED, IPS falan bır seyler cıkmıs ama konuya yabancıyım, yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar merhaba. Sadece PS5'i baglayacagım, en ucuz monıtor ne alabilirim, ne önerirsiniz? Öyle gamer monıtorlerinden gerek yok diye düsünüyorum ama kaç Hz olmalı vs. onlara hakim değilim. OLED, IPS falan bır seyler cıkmıs ama konuya yabancıyım, yardımcı olur musunuz?

Cikmis dediniz de hocam uzun zamandir buradalar. Bütçe ne, boyut ne olmali?

O attigin Samsung yerine H25T7 var. Su an 4 bin lira ama 3 bucuk liralara dusuyor bazen.

2K yuksek inc alin demissiniz ama zaten 2K 27"den basliyor. Fazeon oneren bir kisi gormedim forumda.

Son düzenleyen: Moderatör:
2K yuksek inc alin demissiniz ama zaten 2K 27"den basliyor.

Yüksek inç alacaksanız yüksek çözünürlük alın diyecektim pardon.

fazeon oneren bir kisi gormedim forumda.

Yani Samsung almak istiyorsa 8bin TL gibi bütçeye çıkması gerekiyor çıkabilirse alsın tabii ki de benim arkadaşımda fazeon var tek sıkıntısı monitör ayaklarıydı gerisinde sıkıntı yaşamadı.

O attigin Samsung yerine H25T7 var.

Yani arada 700 lira gibi bir fark var tercih edebilirsin fakat zaten PS5 120Hz destekliyor diye biliyorum.

Son düzenleme:

Yani Samsung almak istiyorsa 8bin TL gibi bütçeye çıkması gerekiyor çıkabilirse alsın tabii ki de benim arkadaşımda fazeon var tek sıkıntısı monitör ayaklarıydı gerisinde sıkıntı yaşamadı.

Yani arada 700 lira gibi bir fark var tercih edebilirsin fakat zaten PS5 120Hz destekliyor diye biliyorum.
hocam evet 240hz almamın bır mantıgı yok ps5 desteklemıyor cunku. ne onerırsınız acaba?

hocam mesela 4bın tl cıvarına alınabılcek bır monıtor var mı?