PlayStation 5, laptopa nasıl bağlanır?

Bütçe
2.000 TL

burakweb

Çalışkan
Laptopu nasıl monitör gibi kullanıp PS5 oynayabilirim? Monitörler 3-4 bin TL'den başlıyor ve 3-4 bin TL olanlarda hoparlör yok. Yani saçma geliyor bana. Laptoptan oynamak istiyorum, capture card gerekiyormuş galiba. Ama onun için de internetin çok iyi mi olması gerek? 60 FPS donmadan oynatır mı? Gecikme oluyor mu bilmiyorum. Şöyle en fazla 2 bin TL olan ve gecikme olmayan capture card öneriniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptoplardaki HDMI portlarında sadece çıkış var, giriş yok. capture card vs. uğraşırsan bir monitör parası harcarsın zaten.

Capture card sizin kayıt almanıza yarar, PS5'i laptoptan görmenizi sağlar mı emin değilim çünkü laptoplarda ki HDMI portu çıkıştır, yani kendi ekranının çıktısıdır. Monitörler ise girdi alır, gelen sinyali gösterir.

Capture card alıp OBS programını açın ve capture card görüntüsünü OBS'ye yansıttığınız zaman PS5'i bilgisayara bağlamış olursunuz.

• Capture card için internet gerekmiyor.
  • Karta göre 60 FPS donmadan oynatabilir.

Peki 1-2 bin TL bandında HD 60 Hz capture card öneriniz var mıdır?

capture card alıp OBS programını açın ve capture card görüntüsünü OBS'ye yansıttığınız zaman PS5'i bilgisayara bağlamış olursunuz.

OBS için bilgisayarımın gücü önemli mi?

Remote Play için iyi internet gerekiyor ve gecikme oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…