Yusuf_29 Çalışkan Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 7 Beğeniler 3 13 Ağustos 2025 #1 İnternetten PlayStation 5 Pro'ya CD sürücüsü aldım ama oyun almayı unutmuşum. Oyuna verecek para da şimdi kalmadı elimde. İçinde video olan CD'ler var. Onları takıp denesem sürücünün çalışıp calismadigini anlayabilir miyim?
İnternetten PlayStation 5 Pro'ya CD sürücüsü aldım ama oyun almayı unutmuşum. Oyuna verecek para da şimdi kalmadı elimde. İçinde video olan CD'ler var. Onları takıp denesem sürücünün çalışıp calismadigini anlayabilir miyim?
Eagles Yetkin Hız Tutkunu Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 3.421 Makaleler 31 Çözümler 8 Beğeniler 4.500 Yer Kocaeli 13 Ağustos 2025 #2 Desteklerse çalıştırır ama bu konuda seçici olabilir PlayStation. Bende ucuz yollu bir oyun alıp test etmiştim. CD'li versiyon kullanıyorum bu arada. En ucuzlarından, hatta ikinci el uygun fiyatlı bir oyun alıp denemen daha yararlı olur.
Desteklerse çalıştırır ama bu konuda seçici olabilir PlayStation. Bende ucuz yollu bir oyun alıp test etmiştim. CD'li versiyon kullanıyorum bu arada. En ucuzlarından, hatta ikinci el uygun fiyatlı bir oyun alıp denemen daha yararlı olur.
KS KS Yusuf_29 Çalışkan Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 7 Beğeniler 3 13 Ağustos 2025 #3 Eagles dedi: Desteklerse çalıştırır ama bu konuda seçici olabilir PlayStation. Bende ucuz yollu bir oyun alıp test etmiştim. CD'li versiyon kullanıyorum bu arada. En ucuzlarından, hatta ikinci el uygun fiyatlı bir oyun alıp denemen daha yararlı olur. Genişletmek için tıkla... Elimde DVD film vardı açtı evet dediğiniz gibi yapmam daha yararlı olur cevabınız için teşekkürederim.
Eagles dedi: Desteklerse çalıştırır ama bu konuda seçici olabilir PlayStation. Bende ucuz yollu bir oyun alıp test etmiştim. CD'li versiyon kullanıyorum bu arada. En ucuzlarından, hatta ikinci el uygun fiyatlı bir oyun alıp denemen daha yararlı olur. Genişletmek için tıkla... Elimde DVD film vardı açtı evet dediğiniz gibi yapmam daha yararlı olur cevabınız için teşekkürederim.
Eagles Yetkin Hız Tutkunu Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 3.421 Makaleler 31 Çözümler 8 Beğeniler 4.500 Yer Kocaeli 13 Ağustos 2025 #4 Yusuf_29 dedi: Elimde DVD film vardı açtı evet dediğiniz gibi yapmam daha yararlı olur cevabınız için teşekkürederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Zaten kolay kolay bozuk çıkmıyor Blue Ray okuyucuları.
Yusuf_29 dedi: Elimde DVD film vardı açtı evet dediğiniz gibi yapmam daha yararlı olur cevabınız için teşekkürederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Zaten kolay kolay bozuk çıkmıyor Blue Ray okuyucuları.