Ratchet Yetkin Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 709 Çözümler 1 Beğeniler 359 8 Mayıs 2026 #1 Kolay gelisn. Yurt dışı PlayStation 5 Slim satıyorum. Acil olduğu için fiyatı 20K'ye koymayı düşündüm. Pazarlık da edilebilir isteyen olursa. Yeter ki satayım. 800 GB olan model. Sıkıntısı yok. Tek kol. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2026
Kolay gelisn. Yurt dışı PlayStation 5 Slim satıyorum. Acil olduğu için fiyatı 20K'ye koymayı düşündüm. Pazarlık da edilebilir isteyen olursa. Yeter ki satayım. 800 GB olan model. Sıkıntısı yok. Tek kol.
Beyazıt Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.748 Yer Bursa, Turkey 8 Mayıs 2026 #2 Selamlar hocam, yakın bir arkadaşım için soruyorum, cihaz kapalı kutu mu? Bir de hangi şehirdesiniz?
KS KS Ratchet Yetkin Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 709 Çözümler 1 Beğeniler 359 8 Mayıs 2026 #3 Beyazıt dedi: Selamlar hocam, yakın bir arkadaşım için soruyorum, cihaz kapalı kutu mu? Bir de hangi şehirdesiniz? Genişletmek için tıkla... Kapalı kutu değil ve Afyon'da yaşıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2026
Beyazıt dedi: Selamlar hocam, yakın bir arkadaşım için soruyorum, cihaz kapalı kutu mu? Bir de hangi şehirdesiniz? Genişletmek için tıkla... Kapalı kutu değil ve Afyon'da yaşıyorum.
Beyazıt Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.748 Yer Bursa, Turkey 8 Mayıs 2026 #4 Ratchet dedi: Kapalı kutu değil ve Afyon'da yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Cihaz nereden alındı hocam? Yurt dışı olmasının bir eksisi var mı?
Ratchet dedi: Kapalı kutu değil ve Afyon'da yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Cihaz nereden alındı hocam? Yurt dışı olmasının bir eksisi var mı?
KS KS Ratchet Yetkin Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 709 Çözümler 1 Beğeniler 359 8 Mayıs 2026 #5 Beyazıt dedi: Cihaz nereden alındı hocam? Yurt dışı olmasının bir eksisi var mı? Genişletmek için tıkla... Garantisi olmuyor maalesef. Fakat ürünüm sağlam. Bir arkadaş İran'dan getirmişti.
Beyazıt dedi: Cihaz nereden alındı hocam? Yurt dışı olmasının bir eksisi var mı? Genişletmek için tıkla... Garantisi olmuyor maalesef. Fakat ürünüm sağlam. Bir arkadaş İran'dan getirmişti.