PlayStation 5 Slim alınır mı?

SadeceEfe

Uzman
Makaleler
1
Yer
Kocaeli
Merhaba benim PS4 bozulduğundan dolayı PS5 alacağım fakat digital Edition ile Slim Edition farklıymış sizce bu linkteki alınır mı? İthalatçı garantili olunca ne fark oluyor bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim. (eğer farklı linkte daha iyi bulursanız atarsanız sevinirim 2 kollu 1TB ve disksiz olması çok önemlidir benim için)

Merhaba benim PS4 bozulduğundan dolayı PS5 alacağım fakat digital Edition ile Slim Edition farklıymış sizce bu linkteki alınır mı? İthalatçı garantili olunca ne fark oluyor bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim. (eğer farklı linkte daha iyi bulursanız atarsanız sevinirim 2 kollu 1TB ve disksiz olması çok önemlidir benim için)
Alınır hocam. Sony kendisi değil ancak ithalat yapan firma garantili oluyor.

Hocam alinir fakat maddi durumunuz musaitse biraz daha bekleyip pro modeli alinabilir. Gerci pro modelinin cikmasi çok yakin degil sanirim, yanlisim varsa duzeltin.

@Chef Hocam mahsur görün fakat kendi fikrimce para biriktirmek / bekletmek Türkiye'de mantıklı bir hareket değil.

Konuya dönecek olursak yeni nesil güzel bir konsol, alınır.

Alınır yanlış hatırlamıyorsam PS5 ile arasında 3-5 derece ısı farkı var sadece.

Hocam alinir fakat maddi durumunuz musaitse biraz daha bekleyip Pro modeli alinabilir. Gerci Pro modelinin cikmasi çok yakin degil sanirim, yanlisim varsa duzeltin.

Hocam bu fiyatlar boyleyse Pro'nun 30k üstü olacagini düşünüyorum bir konsola o kadar fiyat vermem ben şahsen bunu alacağım ya.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt