Çözüldü PlayStation aylık oyunları kalıcı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mahmutxd005

Çalışkan
PS ekstra aboneliği aldım kütüphaneye birkaç oyun ekledim ve aylık verdiği 3 oyunu da aldım.

Diğer ay abonelik almayı düşünmüyorum, bu oyunları oynamaya devam edebilir miyim? Yoksa abonelik bitince gidecekler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
PS ekstra aboneliği aldım kütüphaneye birkaç oyun ekledim ve aylık verdiği 3 oyunu da aldım.

Diğer ay abonelik almayı düşünmüyorum, bu oyunları oynamaya devam edebilir miyim? Yoksa abonelik bitince gidecekler mi?
Abonelik bitince gidicekler. Oynaman için tekrar üyelik alman gerekecek.

Kutuphanende kalıyorlar ancak aktif aboneligin olmadan oyunlari oynayamiyorsun.

Hocam galiba abonelik 1 kere biterse sonradan abonelik alsanız da geri gelmiyorlar. Bende öyle olmuştu.

Eğer Sony'nin aylık olarak verdiği oyunları kütüphanene eklersen, üyeliğin bitse bile kütüphanende kalmaya devam ediyor, fakat yeni bir üyelik satın alana kadar o oyunları oynayamazsın maalesef. Bunu da şöyle anlayabilirsin, eğer oyunların üzerinde kilit ikonu varsa, bu o oyunları indirip oynayamayacağın anlamına geliyor.

Eğer Sony'nin aylık olarak verdiği oyunları kütüphanene eklersen, üyeliğin bitse bile kütüphanende kalmaya devam ediyor, fakat yeni bir üyelik satın alana kadar o oyunları oynayamazsın maalesef. Bunu da şöyle anlayabilirsin, eğer oyunların üzerinde kilit ikonu varsa, bu o oyunları indirip oynayamayacağın anlamına geliyor.
Yani dragon age i kutuphaneme ekledim ve aboneliğimi iptal ettiğimde oynayamıyorum... ama 2 ay sonra aboneliği tekrar açınca oynayabileceğim değil mi??

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt