Rehber PlayStation Nedir?

Arkadaş beğeni almak için uğraşıyor, Wikipedia'dan, ChatGPT gibi sitelerden almış copy paste yapıyor işte ne bekliyorsun?

Burada ne yapmasını bekliyorsun anlamadım. Sana makale yazmayacak sonuçta evet biraz kısa olmuş sen sevmediysen beğenmedim atabilirsin. Wikipedia gibi sitelerden alması normal. Siz benim rehberimide beğenmedim atmıştınız yani ben temel bilgilerini az da olsa detaylı vermiştim.

Senin rehberlerin detaylı.
@Yusuf Kerem hocam daha yeni yazıyor. O yüzden detaysız olabilir.
Ben de çok eskiden konsollar hakkında bir şey bilmezdim. Araştıra araştıra bilgi sahibi oldum. Konsolları canlı canlı test ettim. Çoğu kontrolcüyü test ettim. Konsolların içini açıp devre şemasını falan çizdim. Kartuşların yapısını araştırdım. O yüzden bilgiliyim.
Bu arada benim rehberlerim resim haricinde hepsini ben yazdım. Wikipedia'dan alıntılar var ama çok az.

Benim rehberimde kopyala yapıştır hiç yoktu Wikipedia birkaç bilgiye bakmıştım onlarında kaynakçaları var. Zaten ciddi bir araştırma yapmıyoruz alt tarafı bir rehber. Yaptığım PS3 rehberinde Wikipedia dışında çoğu kaynaktan da bakmıştım Wikipedia herhangi bir yanlış yoktu.

Arkadaş beğeni almak için uğraşıyor, Wikipedia'dan, ChatGPT gibi sitelerden almış copy paste yapıyor işte ne bekliyorsun?

Dostum eğer beğenmediysen beğenmedim atabilirsin ben hiç görmek istemiyorum diyorsan beni göz ardı et seni kimse tutmuyor.

Güzel inceleme hocam eline sağlık. Aklıma ilk PlayStation 3 alış hikayem geldi çok yoğun çalışıyordum o zamanlar paramı zor biriktirmiştim aldığımda ise inanılmaz sevinçliydim sabahlara kadar oyunlar uykusuz işe gitmeler çok güzel zamanlardı aslında.

3 nasıl en kötü. GTA 4 ve 5 ve Mafia 2 ile tanışmama vesile olan bu cihaza nasıl kötü dersin? Fat kalitesizdi ama Slim kasa cidden müthişti.

Asıl kaliteli cihaz fat modeldi slimde birçok özellik çıkarıldı. Fat modelde PS2 ve PS1 oyunlarını oynayabiliyordunuz ama slimde yoktu.

İfadeler: 199
Asıl kaliteli cihaz fat modeldi slimde birçok özellik çıkarıldı. Fat modelde PS2 ve PS1 oyunlarını oynayabiliyordunuz ama slimde yoktu.
Fat kasaların da sadece 2006'da üretilmiş olanlarında eski oyunları oynuyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…