PlayStation oyunlarına zam geldi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Koleksiyon yapanları anladınız değil mi? Kutulu oyunlar artık daha ucuza geliyor. 2.el cd alıp kullanırsın. Bitirdikten sonra takasla başka bir oyun alırsın. Dijital versiyon ne kadar ucuz olsa da oyun konusunda sizleri GG ediyor.

Ben paramın bir miktarını Dolar yapıyorum artık başka çare yok.

Ne yapsın millet Ekonomi'yi mi yönetsin? Bu nasıl düşüncedir? Millet bir şeyler yapacaksa devlet büyükleri napacak? Ha doğru çalıp çırpsın Ferrari'leri BMW'leri altına çeksin rahat yaşasın Halk'ta mücadele etsin ne güzel kafaymış ne güzel dünyaymış.

Susturuyorlar bizi.
Şiddete ve halka zarar verecek şekilde davranmaya gerek yok. En ufak durumda pes edilirse tabii ki istediklerini elde ederler. Şirketlere karşı bile tepkinizi gösterebiliyorsunuz ve kararlarını değiştirmek zorunda kalabiliyorlar. Korkmamak gerekli ama dünya kadar nüfustan yalnızca bir kısım tepki gösterince kimse dinlemiyor.

Aslında PS5 için oyun koleksiyonu yapma amacım vardı lakin kutulu olarak sürekli al-sat yapmak biraz uğraştırıcı geldi. Yoksa gerçekten oyun alma işini kolaylaştırır.

İfadeler: 199
Fransa’daki eylemlerin çoğuna katılıyorum ve ülkeme katkıda bulunuyorum. Aynı performansı sizden de beklerim.
Fransa da yaşıyorsun eurolar dolarlar yiyorsun burada ahkam kesiyorsun Türk halkına ya bir git. Arkadaşın konusu tartışma çıkarmak istemiyorum konusu kapanmasın diye. Fransa da yaşamak kolay Türkiye'ye gel.

Millet Steam dolara geçti diye laf ediyordu AAA oyunlarda en ucuzu yine Steam oldu.

Konu konsol ile ilgili olunca benzer şey sayılır diye yakındım hocam aslında. Bazen yakınacak konu bulmak zor oluyor. En azından bağlantılı bir konu ile bu tepkimi dile getireyim.

Şu "özel oyun" muhabbeti olmasın da ne yapıyorlarsa yapsınlar açıkçası. Yani bariz "para" veya "konsol sattırmak" için yapılan hamleleri ben saçma buluyorum. PS 5 al oyun senin olsun. Belki 1 belki 2 sene sonra sen bu oyunu PC'de oynarsın mantığı beni sinir ediyor açıkçası.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…