PlayStation oyunlarına zam geldi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında PS5 için oyun koleksiyonu yapma amacım vardı lakin kutulu olarak sürekli al-sat yapmak biraz uğraştırıcı geldi. Yoksa gerçekten oyun alma işini kolaylaştırır.
Artık insanlar konsolculardan 2.el cd alacak.

Bu arada eski oyun koleksiyonu yapabilirsin. Nintendo DS oyunları ucuz hep.

Türkiyede öyle bir dünya yok ne yazık ki.

Sen boş yapma Türkiye'ye gel gel oradan konuşma. Fakat yerleş Türkiye'ye Fransa gidip oradan euro dolar getirme. Bir tek sen akıllı değilsin.

Bu fiyatlar nedir böyle yahu! PS5 almanın pek bir mantığı kalmamış yani.
Oyun almanın mantığı kalmadı gibi, asgari ücretin 1/10u fiyatına oyunlar.
Tamam alt kesim için oyunlar pahalı gelebilir kapitalizm hebele ama ülkede orta sınıf da yok artık.

Fransa da yaşıyorsun eurolar dolarlar yiyorsun burada ahkam kesiyorsun Türk halkına ya bir git. Arkadaşın konusu tartışma çıkarmak istemiyorum konusu kapanmasın diye. Fransa da yaşamak kolay Türkiye'ye gel.
Harbiden öyle. Mesaj yazmayayım dedim ama arkadaş biraz abarttı. İngiltere’de 4 yıl önce aldığım 100’lü çay şu an hala aynı fiyatta. Arabaya hemen hemen aynı fiyattan yakıt koyabiliyorsun mesela. Oradaki imkanlar elinin altında olunca söylemesi kolay. Ben her okul dönemi buraya geldiğimde ufak bir şok yaşıyorum.

Sizin gibiler yüzünden millet ses çıkaramıyor AKP dediniz verdiniz Oy'u aslında yurt dışında ki lafta sözde gürbetçiler oy kullanmamalıydı.

Bilmem kaç paraya PS 5 al bir de oyunlarını satın al bu paraya. PC her zaman dost olmuştur.
70 dolar tanesi oyunların. evet MENA bölgesi diye geçiyor ama pek de takmıyorlar PC'de de. Dost falan kalmadı bu ekonomide.

Türkiye’de öyle bir dünya yok ne yazık ki.
Ben de bundan bahsediyorum zaten. Tepki gösteren çok az, bir şeyler yapabilen de yurt dışına gidiyor. Ülkesinde kalıp ülkesine katkıda bulunabilmesi için uygun bir ortam yaratılmıyor. Eğlenmek için bir oyuna ₺2000 vermek zorunda olmak korkunç. En değerli banknottan 10 tane ediyor. Xbox Game Pass de olmasaydı herhalde öğrenciler için eğlenmek neredeyse imkansız olurdu.

Artık insanlar konsolculardan 2.el cd alacak.

Bu arada eski oyun koleksiyonu yapabilirsin. Nintendo DS oyunları ucuz hep.
Durum oraya doğru gidiyor.

Kutulu oyun koleksiyonum pek yok. Series X’ten kalan 2 tane Xbox, Switch için de 6 tane kutulu oyunum var o kadar.

İfadeler: 199
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…