PlayStation oyunlarına zam geldi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
70 dolar tanesi oyunların. Evet MENA bölgesi diye geçiyor ama pek de takmıyorlar PC'de de. Dost falan kalmadı bu ekonomide.

PC'de yapabileceklerin sınırsız hocam. Yarın oyun alamayacak duruma gelirsen tabii ki çözüm değil ama "korsan" seçeneği duruyor taş gibi. PS 5'te bunu yapabilir misin mesela?

Türkçe dil desteklemeyen oyunlar için "Türkçe yama" desteğin var. Yani cümlemin dalları uzanır gider. O açıdan da yazdım.

Ya sen boş ver gel Türkiye de yaşa mücadele et gel ses çıkar boşa tantana yapma. Euro dolar yiyip oturmak kolay.

Artık üç seçeneğimiz kaldı.
PS 3 veya PS 4 alıp kırmak.
Xbox almak. (En mantıklı model Series S bana göre)
PC almak. (Crack oyun oynamak için)

Bütün oyunlara sahibim, bir sorun yok .

Hayatı yaşıyorsunuz hocam

Ne zaman biri benim Steam kütüphaneme baksa aile paylaşımı yapmamı istiyor ya bir insan düşünür ben oyunlara o kadar para verip aldıktan sonra herkese beleşe dağıtır mıyım?

Durum oraya doğru gidiyor.

Kutulu oyun koleksiyonum pek yok. Series X’ten kalan 2 tane Xbox, Switch için de 6 tane kutulu oyunum var o kadar.
Bir daha da indirim gelmez.
Oyunlarının resmini atabilir misin?

Bende de bir sürü oyun var ama oynamıyorum. Gerek te yok.

Benden de isteyen olmuştu ama sadece internet ortamından tanıdığım için pek güvenemedim.

Oradaki imkanlar elinin altında olunca söylemesi kolay.
Bu imkanları oturarak elde etmediler ki. Bizimkiler seçimden seçime değişim bekliyor. Biri yatırım yapsın diye bekliyor, ekonomi düzelsin diye bekliyor, medya özgürleşsin diye bekliyor. Bu kadar memnun olunmayan bir ortamda her şeyin bu kadar sakin devam edebilmesi gerçekten ilginç. Türkiye’yi medya özgürlüğünde 180 ülke arasında 165. sıraya koymuşlardı ve 164. sırada da Rusya var.

Döviz kuru da bu durumda oldukça oyunlara daha çok zam gelir. Umarım Spotify, Netflix ve YouTube gibi firmalar da sürekli zam yapmaz ve USD kullanmaz.

Sen boş yapma Türkiye'ye gel gel oradan konuşma. Fakat yerleş Türkiye'ye Fransa gidip oradan euro dolar getirme. Bir tek sen akıllı değilsin.

Türkiye'de yaşamadığını nereden biliyorsunuz

Böyle ithamlarda bulunmadan önce gerçekten yapılan yorumun mantıklı olup olmadığını düşünün ondan sonra cevap verin lütfen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…