Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz ki şu anda PlayStation Store'da aynı oyuna farklı indirim olayı TR'ye geldi. Sizce bu durum Steam'e gelir mi? Gelirse daha iyi olur mu?
PlayStation Store, son dönemde konuşulan “herkese aynı indirim” anlayışından yavaş yavaş uzaklaşıyor gibi görünüyor. Aynı oyunun farklı kullanıcılara ...
Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz ki şu anda PlayStation Store'da aynı oyuna farklı indirim olayı TR'ye geldi. Sizce bu durum Steam'e gelir mi? Gelirse daha iyi olur mu?
PlayStation Store, son dönemde konuşulan “herkese aynı indirim” anlayışından yavaş yavaş uzaklaşıyor gibi görünüyor. Aynı oyunun farklı kullanıcılara ...
Steamin çokta umrunda olan bir pazar değil tr pazarı. Tam fiyattan oyun alma alışkanlığı çoğunlukta yok. O yüzden düzenleme gelmez olduğu gibi bırakırlar muhtemelen.
Steam'in çok da umurunda olan bir pazar değil TR pazarı. Tam fiyattan oyun alma alışkanlığı çoğunlukta yok. O yüzden düzenleme gelmez olduğu gibi bırakırlar muhtemelen.
Doğru hocam ama oyuncu bazında bence daha iyi bile olabilir ya düşünsene RDR 2 senin veya benim Steam'de 5 dolar %75 indirim almış şu an indirimin kişiye özel olarak Steam'e de gelse %90 indirim görür gibime geliyor.
Valla bana iyi gibi geldi neden derseniz oynadığın ve satın aldığın oyun tarzına göre belirleniyor mesela Full RDR tarzı hikayeli oyunlar alıyorsun diyelim AAA oyunlara daha fazla indirim veriyor tamamen kişiye bağlı bazıları da metroidvania sever benim gibi onlara daha fazla indirim yapar hikayeli oyunlar daha pahalı olur.
Valla bana iyi gibi geldi neden derseniz oynadığın ve satın aldığın oyun tarzına göre belirleniyor mesela Full RDR tarzı hikayeli oyunlar alıyorsun diyelim AAA oyunlara daha fazla indirim veriyor tamamen kişiye bağlı bazıları da metroidvania sever benim gibi onlara daha fazla indirim yapar hikayeli oyunlar daha pahalı olur.
Önemli soru şu. Cidden öyle mi yapıyor? Yapıyor ise yapmaya devam edecek mi? Sistemin yarın "bu adam zaten hikayeli AAA oyun alıyor buna indirim yapmayayım" demeyeceğini nereden biliyorsunuz? Ya da şu an bunu yapmadığını nerede biliyorsunuz? Örneğin bana ilgilendiğim 1(bir) oyunda bile indirim yapılmamış.
İkisi de kapitalizm şirketi ama Sony bu durumu iyi kullandı. Az da olsa çok da olsa yeterki para gelsin istiyor efendimiz. Valve efendimiz ise paranın tamamını ya da şirketlerin uyguladığı indirim paralarını istiyor. Kısaca Valve böyle şey yapmaz.