Hangisi?

• Play Station

• Xbox

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Bir Sony sever olarak Xbox çok güzel derim. Xbox koluyla oynamak gibisi yok. PS4 Pro ve Xbox One sahibi olmuş biriyim. Fiyatlandırma da Xbox, Türkiye'yi önemsiyor. Ama performans konusunda Playstation önde benim gözümde. Şuan konsollara ilgim yok ama birini alcak olsam Xbox olurdu. Xbox kolum var arada bilgisayara takıp oynuyorum.

Xbox hiç kullanmadığımdan adil olmayacak ancak Playstation diyorum.

Sony Türkiye'den çekildiği için Türkiye şartlarında Xbox demek belki daha iyi olur.

Ben şahsen şöyle sınıflandırdım, PS5 = Apple ve Xbox = Samsung. İki konsolu da deneyimleme fırsatım oldu ve açık söyleyeyim Xbox Series X varken hiç "ayrıcalıklı" hissetmiyordum kendimi ve asla o konsol keyfini alamıyordum ama PS5 kullanıyorum şuan ve o hisse ulaştım diyebilirim. Ha şöyle iki konsolda da ya Call of Duty ya Battlefield ya da FIFA oynayacağım değişen bir şey olmayacaktı ama o hissiyatı Xbox'da alamıyordum :D

Nintendo hepsinin anasını ağlattı. PS bitti artık, Xbox da platformüstü bir hale evrildi.

İkisi arasından Xbox derim. Microsoft'un Türkiye politikası şaşırtıcı derecede iyi. Gamepass de cabası.

Dualshock 4'ün büyütülmüş versiyonu.
Katılmıyorum. Adaptive Trigger ve Haptic Feedback ne o zaman? Ayrıca ergonomi ve tasarım olarak ciddi fark var. Peki Xbox'ın 360'dan beri share tuşu harici getirdiği ne var?
Konfordan yoksun dualsense 5'in neyi ps aldırmaya yeter anlamadım.
Yıllarca Xbox da kullanmış biri olarak DualSense kesinlikle daha rahat ve kaliteli hissettiriyor. Kullandığım 3 Xbox kontrolcüsünün de bumperları kırıldı. Özellikle titreşim dandikliğinde Xbox kadar rahatsız edeni görmedim. Xbox kontrolcülerinin aşırı sesli ve rahatsız edici olmasından bahsetmiyorum bile. Elimi bile acıtıyor. Ayrıca Xbox'ın 250Hz olup DualSense'in 1000Hz olduğunu belirtelim. DualSense her türlü en az 10-0 önde. Ayrıca PS almaya yeter demedim. Öne geçmesi için yeterli.

Hocam yok be, Bence Dual Sensenin tek problemi ağırlığı. Ağırlık olmasa tokatlar. Onu da zaten sarj sayesinde kurtrıyor.
Xbox'ın pilli hâlinden kesinlikle çok daha hafif.

Katılmıyorum. Adaptive Trigger ve Haptic Feedback ne o zaman? Ayrıca ergonomi ve tasarım olarak ciddi fark var. Peki Xbox'ın 360'dan beri share tuşu harici getirdiği ne var?

Yıllarca Xbox da kullanmış biri olarak DualSense kesinlikle daha rahat ve kaliteli hissettiriyor. Kullandığım 3 Xbox kontrolcüsünün de bumperları kırıldı. Özellikle titreşim dandikliğinde Xbox kadar rahatsız edeni görmedim. Xbox kontrolcülerinin aşırı sesli ve rahatsız edici olmasından bahsetmiyorum bile. Elimi bile acıtıyor. Ayrıca Xbox'ın 250Hz olup DualSense'in 1000Hz olduğunu belirtelim. DualSense her türlü en az 10-0 önde. Ayrıca PS almaya yeter demedim. Öne geçmesi için yeterli.

Xbox'un yenisini kullanmadım ancak Dual sense yine de Dual shock'a bi tık daha ağır gibi.

Yıllarca dualshock ve dualshock tipi kollar kullandım. Xbox 9.nesile geçince anladım dünya var mış. Şahsen xbox kollarındaki rahatlığı ve ergonomiyi adaptive trigger ve haptic feedback özelliklerine tercih ederim.

Playstation konusuna bir şey demem sadece dualsense'i konsol aldıracak kadar övmenin doğru olmadığını düşünüyorum.