Bu yılın başlarında PNY'ın Elite serisi SSD'sini almıştım. Okuma yazması, genel olarak iyi bir düzeyde. Bir de PNY markasını çokça kez duymuştum sizce ne kadar götürür beni?
Bu yılın başlarında PNY'ın Elite serisi SSD'sini almıştım. Okuma yazması, genel olarak iyi bir düzeyde. Bir de PNY markasını çokça kez duymuştum sizce ne kadar götürür beni?
Eğer depolama anlamında soruyorsanız, iki farklı cevap verebilirim.
Oyun oynayan birisiyseniz çok uzun süreler gider diyemem çünkü ortalama bir oyun bile 40-50GB bandına dayanmaya başladı.
Ancak, oyun oynamayıp gündelik kullanıyorsanız işinizi uzun süre görür.
Eğer ki eskime durumuna göre diyorsanız da, yılın başında aldığınız SSD minimum 5-6 yıl gidecektir diye düşünüyorum. Kullanım senaryonuza göre de bu süre şekillenebilir.
@avkila.tech, @talongod, Aslında oynadığım oyunlar, heme hemen klasikleşmiş oyunlar oluyor. Minecraft, GTAV, CS2, ETS 2 gib gibi.
Birkaç yedeğini tutuğum şeylerle birlikte yaklaşık 150 GB boş alanım var SSD'de.