PNY M.2 SSD'lerin distribütörü kim?

klaizee 34

Üstün
2 yıl geçip geçmediğinden emin değilim, siparişimi de bulamıyorum. Seri numarası ile bulmaya çalıştım ama oksid, arena gibi yerlerden baktığımda bulunamadı çıkıyor. Distribütör kim tam olarak?

Ek olarak sizce diskin durumu nasıl, garantiye gitmesi gereken bir durumda mı? Kafamda 1.5 yıl oldu gibi geliyor, sanırım 2 yıl dolmadı.

Daha önce garantiye SSD göndermedim, bilmezliğimi mazur görün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oksid bakıyor da 2 yıl dolsa da önemi yok, 5 sene üretici garantisi var diskin. 5 sene garanti altındasın.

Aldığın yer önemli, fatura isterler muhtemelen. Ben Gigabyte SSD'yi gönderirken istediler.
Seri kodu ile baktığımda oksid bulunamadı diyor ama.

Arayıp sor istersen ama aldığın yer önemli, aldığın yeri bilmiyorsan zor.
Sanırım N11 ama satın aldığım hesabı bulamıyorum bir türlü.

ve SSD görseldeki hali ile garanti kapsamında mıdır?

Sanırım N11 ama satın aldığım hesabı bulamıyorum bir türlü.

ve SSD görseldeki hali ile garanti kapsamında mıdır?
Evet ama sorun ne ki göndereceksin? Aldığın tarihten itibaren 2 yıl satıcı, 5 sene de üretici garantisi var.

Disk görseldeki gibi bad sector yaptı. Stutter dediğimiz donmalar yaşamaya başladım. Sistem ara ara donuyor.
Oksid'i arayıp görüş, olmazsa PNY ile konuş.

Ben Gigabyte SSD bozulduğunda Gigabyte'a yazdım, onların yönlendirmesiyle garantiye gönderip değişim yaptırdım. 2 sene de geçmişti.

Oksid'i arayıp görüş, olmazsa PNY ile konuş.

Ben Gigabyte SSD bozulduğunda Gigabyte'a yazdım, onların yönlendirmesiyle garantiye gönderip değişim yaptırdım. 2 sene de geçmişti.

PNY'nin bir garanti sitesi var aslında ama orada da direkt fatura istiyorlar. Sanırım bir şekilde hesabı bulmaktan başka çarem yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…