efebatiin
Yetkin
En ucuz RTX 5070 ile aralarında 2000TL fark var bence fiyat güzel ve 3 fanlı olması da güzel bir artı.
PNY bu konuda biraz avantajlı, bir sorun olsa dahi genelde tamir yok direkt sıfırı ile değişim yapıyor herhangi bir sorunda.Bir süredir bu fiyatta diye biliyorum. Pek incelemesinin olmaması ve sinerjinin kargo parası alması komik. Bir kaç yerde 5070 ti modelinde fan ile ilgili problemler gördüm.
Alacağım vardı ama almıyorum. Bu kadar yüksek ödeme yaptığım ürün için kargo fiyatı çıkartılması çok komik. Benim gözümde müşteriyle dalga geçmekten başka bir anlamı yok. 26 küsür bin liralık ürün için 99 liranın hesabını yapmaya devam etsinler.Bir süredir bu fiyatta diye biliyorum. Pek incelemesinin olmaması ve sinerjinin kargo parası alması komik. Bir kaç yerde 5070 ti modelinde fan ile ilgili problemler gördüm.
Türkiye distribütörü yok sanırım direkt yurtdışından yolluyorlar fakat onun da gümrük vergisi falan çıkıyor mu bilmiyorum.PNY bu konuda biraz avantajlı, bir sorun olsa dahi genelde tamir yok direkt sıfırı ile değişim yapıyor herhangi bir sorunda.
9070XT yerine tercih edilir mi? 1050'den başka NVIDIA kart kullanmadım artık NVIDIA kullanasım var açıkçası.