PNY RTX 5070 Ti Epic'in, FurMark'ta 68 derece görmesi normal mi?

xLeomessi

Becerikli
Merhaba, dün OCCT ile PSU 12V 5V kanallarına 20 dakikalık bir test uyguladım. Değerler normaldi 12v kanalında 12096 5V kanalında 5090 civarı gösteriyordu.

Testi kapattıktan sonra işlemcim kendi kendine yüke girip 75 derecelere kadar çıktı, sonra düştü sonra tekrar çıktı 50 60 arası kafasına göre takıldı.
Normalde sadece işlemciye stress testi uyguladığımda 58 dereceyi geçmemişti. Bu bir problem mi? Neden olmuş olabilir?

Sistem:
  • PNY 5070 Ti Epic ARGB
  • Enermax 1200W DFX
  • R7 9700X
  • Gigabyte AORUS B850 Elite Wi-Fi 7
  • Thermalright Phantom Spirit EVO
İkinci sorum ekran kartım FurMark testinde maksimum 68 gördü bu değer iyi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı değerin şahane. İşlemci için ise herhangi bir sorun yok. Benimki 90 95'lere anlık peak atıp sonra 50 60lara düşüyor .
O anlık watt artışını çözemedim. Boştayken oldu ama sorun yoksa sevindim dün kurduk her şeyi harika oldu. Detaylı fotoğraf atıcam hocam tüm her şey bitince.
68 derece gayet iyi.
Teşekkürler hocam.

Gayet güzel bence.
Teşekkürler hocam^^

O anlık watt artışını çözemedim. Boştayken oldu ama sorun yoksa sevindim dün kurduk her şeyi harika oldu. Detaylı fotoğraf atacağım hocam tüm her şey bitince.

Hocam yeni serilerde anladığım kadarı ile anlık Peak'ler meşhur. Şöyle diyeyim işlemci boşta 50 oyunda 60 ama shader yüklemesi veya farklı yüklemelerde veya işlemlerde anlık peak atıyor. Bakıyorum ki 2 3 sn'liğine işlemci 90 95 olmuş fanlar uçuyor sonra eski haline geliyor.

Detaylı fotoğraf atıcam hocam tüm her şey bitince.
Bekliyorum

Anladım hocam, bugün birkaç test daha yapıcam işlemci ve ekran kartına aynı anda yük bindiricem.
Birde bu rgb için yazdığım şey neden kaynaklı olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…