• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Elektronik PNY RTX 5080 ARGB OC 16 GB Ekran Kartı - 66.999 TL!

LH44

Üstün
Yer
Aydın

Sağlam bir model, 3-6 taksit imkanı var.
Alternatif olarak INNO3D X3 OC ve Palit GamingPro modelleri var, şahsen PNY alırdım.

Açık konuşayım; eski fiyatları bildikten sonra bu fiyatları "indirim/düşüş" altında paylaşmak üzmüyor değil.

5080 arıyorum fakat beyaz model yok şu bütçelerde kafayı yedirecek insana bu piyasa ne oldu bu karta bu fiyatlara ulaştı çözemiyorum VRAM desen 16 GB zaten bu kartta.

Akakçe hatalı göstermiyor ürünün kodu yanlış girilmiş. Seri numarasında iki tane X olursa RGB olan model oluyor ve sonda da -o varsa overclock olduğunu temsil ediyor.

Akakçe hatalı göstermiyor ürünün kodu yanlış girilmiş. Seri numarasında iki tane X olursa RGB olan model oluyor ve sonda da -o varsa overclock olduğunu temsil ediyor.

Tamam. Sonuç olarak ürün ARGB model değil Düz OC Model.

Tamam. Sonuç olarak ürün ARGB model değil düz OC model.

Zaten altta ayrıntılar kısmında doğru seri numarası girilmiş. Ben sadece sorun Akakçe'den dolayı değil N11'de başlıktaki kod hatalı olduğu için doğal olarak akçede ARGB model gözüktüğünü belirttim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…