KrulTer Yetkin Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 328 Çözümler 3 Beğeniler 237 6 Eylül 2024 #1 Cihaz POCO C40 Cihaz POCO C40. Bu çöpten beter cihaza Pe Plus GSI ROM kurdum fakat şimdi SMS gelmiyor. Düzeltmenin yolu var mı? meowice-gsi - Browse /Pixel Experience 12 at SourceForge.net This repo includes newly built low-maintained GSI ROM...but with the latest security patches and sources. sourceforge.net
Cihaz POCO C40. Bu çöpten beter cihaza Pe Plus GSI ROM kurdum fakat şimdi SMS gelmiyor. Düzeltmenin yolu var mı? meowice-gsi - Browse /Pixel Experience 12 at SourceForge.net This repo includes newly built low-maintained GSI ROM...but with the latest security patches and sources. sourceforge.net
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 6 Eylül 2024 #2 KrulTer dedi: Cihaz POCO C40. bu çöpten beter cihaza pe Plus GSI ROM kurdum fakat şimdi SMS gelmiyor. Düzeltmenin yolu var mı? meowice-gsi - Browse /Pixel Experience 12 at SourceForge.net This repo includes newly built low-maintained GSI ROM...but with the latest security patches and sources. sourceforge.net Genişletmek için tıkla... RİL kütüphanelerini kurmanız lazım. Artı 0 Eksi
KrulTer dedi: Cihaz POCO C40. bu çöpten beter cihaza pe Plus GSI ROM kurdum fakat şimdi SMS gelmiyor. Düzeltmenin yolu var mı? meowice-gsi - Browse /Pixel Experience 12 at SourceForge.net This repo includes newly built low-maintained GSI ROM...but with the latest security patches and sources. sourceforge.net Genişletmek için tıkla... RİL kütüphanelerini kurmanız lazım.
KS KS KrulTer Yetkin Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 328 Çözümler 3 Beğeniler 237 6 Eylül 2024 #3 Heribert Yavuz dedi: RİL kütüphanelerini kurmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Nereden bulacağım peki? Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: RİL kütüphanelerini kurmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Nereden bulacağım peki?
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 6 Eylül 2024 #4 KrulTer dedi: Nereden bulacağım peki? Genişletmek için tıkla... Bakıyorum. Telegram gibi yerlerde bulamadım. Şu an cihazdaki stock ROM'u atabilir misiniz? Modül yapmayı deneyeceğim. @KrulTer Son düzenleme: 6 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
KrulTer dedi: Nereden bulacağım peki? Genişletmek için tıkla... Bakıyorum. Telegram gibi yerlerde bulamadım. Şu an cihazdaki stock ROM'u atabilir misiniz? Modül yapmayı deneyeceğim. @KrulTer
KS KS KrulTer Yetkin Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 328 Çözümler 3 Beğeniler 237 6 Eylül 2024 #5 Heribert Yavuz dedi: Bakıyorum. Telegram gibi yerlerde bulamadım. Şu an cihazdaki stock ROM'u atabilir misiniz? Modül yapmayı deneyeceğim. @KrulTer Genişletmek için tıkla... Şu an kullandığımı mı diyorsunuz? Linkteki 2.ay yüklenen romu kurdum ama yanlış mı anladım? Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: Bakıyorum. Telegram gibi yerlerde bulamadım. Şu an cihazdaki stock ROM'u atabilir misiniz? Modül yapmayı deneyeceğim. @KrulTer Genişletmek için tıkla... Şu an kullandığımı mı diyorsunuz? Linkteki 2.ay yüklenen romu kurdum ama yanlış mı anladım?
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 6 Eylül 2024 #6 KrulTer dedi: Şu an kullandığımı mı diyorsunuz? Linkteki 2.ay yüklenen ROM'u kurdum ama yanlış mı anladım? Genişletmek için tıkla... Cihazın kendi stock ROM'u lazım bana. Telegram gibi yerlerde bulamadım. Artı 0 Eksi
KrulTer dedi: Şu an kullandığımı mı diyorsunuz? Linkteki 2.ay yüklenen ROM'u kurdum ama yanlış mı anladım? Genişletmek için tıkla... Cihazın kendi stock ROM'u lazım bana. Telegram gibi yerlerde bulamadım.
KS KS KrulTer Yetkin Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 328 Çözümler 3 Beğeniler 237 6 Eylül 2024 #7 https://miuirom.org/phones/poco-c40#Turkey Bundan bahsediyorsunuz galiba? Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 6 Eylül 2024 #8 KrulTer dedi: https://miuirom.org/phones/poco-c40#Turkey bundan bahsediyorsunuz galiba? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
KrulTer dedi: https://miuirom.org/phones/poco-c40#Turkey bundan bahsediyorsunuz galiba? Genişletmek için tıkla... Evet.
KS KS KrulTer Yetkin Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 328 Çözümler 3 Beğeniler 237 6 Eylül 2024 #9 Heribert Yavuz dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Durum ne hocam yapabildiniz mi? Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 6 Eylül 2024 #10 KrulTer dedi: Durum ne hocam yapabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Xiaomi hakkında bilgi bulamadım. Dosyaları kendim ayıklayıp bakacağım. Artı 0 Eksi
KrulTer dedi: Durum ne hocam yapabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Xiaomi hakkında bilgi bulamadım. Dosyaları kendim ayıklayıp bakacağım.