Bende kullandım. Telefon kendi kendine tuşlara basıyordu. Sonra her zaman bak, aklına gelebilecek her zaman hayalet ekran sorunu vardı.
Bir uygulama üzerinde uzun süre geçirince, sonra o uygulamdan çıkınca o uygulamanın UI ekranları çıkıyor kalıyor ekranda. Gerçekten sıkıntılı bazı modeller.
Ne kadar iPhone dışı telefonları beğenmesemde buna katılmıyorum. Bütçesi olmayanlara Samsung'un alt segment modellerinden iyidir bence(son piyasa fiyatlarını tam bilmiyorum).
Şu an alt bütçelerde neredeyse hiçbir marka Samsung ile baş edemez, etse bile istisnayı geçmez bu. Türkiye fiyatlandırma politikası Samsung'un çok iyi.
A14 zaten araştırmayan insan telefonu tabiri caizse, bütçede M14 hepsini maymun eder. Biraz daha çıkıp Realme 9 Pro'ya da çıkılabilir indirime girerse.
Şu an alt bütçelerde neredteyse hiçbir marka Samsung ile baş edemez, etrse bile istisnayı geçmtez bu. Türkiye fiyatlandırma politikası Samsung'un çok iyi.
Kaldı ki One UI gidip de MIUI gibi berbat bir arayüz ile kapıştırılamaz bile. Burada kendi arayüzüne reklam koyup " kullanıcılarımızın güvenliği için " adı altında Bootloader kidilini bile açmayı neredeyse imkansız hale getirip bütçe için böyle atom bombası telefon çıkaran adamlardan bahsediyoruz. Samsung cidden son zamanlarda sözüne sadık bir firma. Orta segment telefonlarına verdiği güncelleme sözünü unutmamak lazım zira Xiaomi daha bunu yapamayan bir firma.
Tartışmaya kapalı iki gerçek vardır: Android kullanacaksan Samsung, iOS tarafında iPhone. Xiaomi alıyorsun ilk 6 ay her şey iyi, sonra telefon kasmaya başlıyor yavaştan, sonra durduk yere donuyor. Tonlarca sorunu ortaya çıkıyor. Samsung ve iPhone'dan şaşmamak lazım.