Rehber POCO serisi telefonlar neden alınmamalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 409
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 53
  • Görüntüleme Görüntüleme 4B
2-3 kere telefon şarjda uyudum sabah kalktığımda elime zor aldım, yanıyordu telefon. Ama bir şey olmadı.

Bu model miydi hocam? Yakında anakartı elinize alırsınız gibime geliyor.

A14 yerine Redmi 12 kullanmak daha mantıklı gibi.
Düz Redmi yerine gidip Galaxy A14 alırım. En azından One UI Core kullanmış olurum. Rezil seri alınmaz.

Rehber güzel. Elinize sağlık. Uzak duracağız. Emin ellerle.

Derken? MIUI gibi sürekli kasan bir arayüz kullanmak?

Reklamı da unutmayalım.
Firma MIUI'ı sadece isimlendirip Hyper OS yapıyor bir iki tane wallpaper atıp geçiyor. Bu reklamlarını nedense hiç tanıtım videolarında gösterecek yüz bulamıyorlar . Bir de o kadar kasan bir arayüze rağmen şu aşağıdaki iddia doğru ise çok fena gülmekten patlarım .

Hocam teknik özelliklerde önemli Olsa'da, şu çentikden nefret ediyorum.

Eki Görüntüle 6765
Hocam bu çentik zaten alt-orta segment telefonlarda bulunuyor genellikle. A34'de yapılması hataydı bir tek.

@409 Hocam ellerinize sağlık. Xiaomi yongayı ön planda tutup diğer donanımlara en ufak önem bile vermeyen bir firma. Ülkemizdeki pahalılık yuzünden araştırmayan kesim ucuz diyerek Xiaomi alıyor, eğer bu kadar pahalılık olmasa bu kadar popüler de olmaz Xiaomi.

Bence hem fiyat hem de zamanında bu işlemciyi görüp " oha içinde Snapdragon 860 var. Çok iyi " diyerek koşacakları şekilde bir balon çıkardılar. Firma bu iki modele güncelleme desteğini de kökünden kesip gitti . NFC neyse de Pro'ya şu muameleyi yapıp ikisini de eşit kılmaları çok ironik olmuş. Zira Samsung'un elinde bu telefon olsaydı çok iyi şekilde tasarlayıp gerekirse paraya da kıyarak güzel bir şekilde M serisinde bu telefona yerini verirdi.

Annem 4 yıldır Redmi 8 kullanıyor, telefonda bir sorun yok. Belki sonradan telefonların kalitelerini bozmuş olabilirler.

Benim kuzen de ilk çıktığında almıştı. Ben yere fırlatmamış olsam hala çalışırdı büyük ihtimal. Sürekli oyun oynamasına rağmen hiçbir şeyi yoktu telefonun.

Tam bu modelleri deneyimlemedim bilmiyorum ama kendim Xiaomi Mi10T kullanıyordum. Ekranı IPS 144 hz'di ve işlemcisi de sağlamdı oyun oynama dışında ısınma problemi yaşadığımı hatırlamıyorum. Talihsiz bir şekilde göle düşürdüğüm için telefon değiştirdim yoksa gayet memnundum cihazdan. Şu anda iPhone 11 kullanıyorum ve Xiaomi'den iyi ki geçmişim diyebileceğim bir yanını bulamadım. Direkt sıkıntılı bir model üzerinden markanın geri kalan cihazlarını eleştirmenin biraz abartı olduğunu düşünüyorum.

Bu söylediklerim Poco cihazları için değildir bu seri direkt anlatıldığı gibiyse yapılabilecek bir şey yok.

Kız arkadaşımda da POCO C40 vardı. POCO serisi hakkında zaten iyi yorumlar duymamıştım, bundan sonra kesinlikle almayacağım cihazlar arasında bunlar. Bilgilendirme için teşekkürler.

İfadeler: 409
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…