Rehber POCO serisi telefonlar neden alınmamalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 409
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 53
  • Görüntüleme Görüntüleme 4B
10T güzel cihaz fakat kronik bir entegre sorunu vardı. Adını unuttum.

POCO X3 Pro kullanıcısı olarak dedikleriniz tamamen doğru ve haklısınız. Telefon boşta hiç bir şey yapılmamasına rağmen kendi kendine bir anda ısınmaya başlıyor ve ne olduğunu anlamıyorsunuz. Aslında bu sorunu MIUI kullanırken çok yaşıyordum ama Custom ROM kurduktan sonra daha az olmaya başladı. Ve kesinlikle bu tür ucuz telefonları almaya çalışmayın. Zamanında F/P olarak iyiydi diye aldım ama keşke almasaydım.
2024'ün tam ikinci saatinde telefon ile uğraşırken bir anda kapandı ve bootloopa düştü. Sürekli POCO yazısı geliyor ve gidiyordu. X3 Pro'nun muhtemel sonu geldi dedim. Recovery'e girmeye çalıştım ve oraya girmeye çalıştığımda bile bootloop oluyordu sürekli. Bir anda kendine geldi ve telefon açıldı. Büyük ihtimal yakında telefonum hayata gözlerini kapatacak ama ne zaman

Aynen düzgünce belirtme şekliniz iftira ise biz tamamız . Ayrıca cihazla bir alakam mağduriyetim olmaması insanlara bu cihazı önereceğim anlamına gelmez. İnsanlar parasını çöpten bulmuş gibi boş boş konuşuyorsunuz. Ben sana burada kronik sorunu olan bir cihazı önersem sonra da çekilip benim bir mağduriyetim olmadı desem bu karaktersizlik değildir de nedir? Burada cihazdan anlayan insan var anlamayan insan var. Tabii ki eğer o kadar şikayeti görürsem bilgilendirmek amaçlı konu açıp cihazı almayın diye bilgilendirme yaparım bir sponsorluğum yok. Ayrıca moderatör mesajınızı düzenlemenize rağmen 15 Pro Max telefonumla bir alıp veremediğiniz var sanırım sallayıp sallayıp durmuşsunuz. Çalışıp sizde alabilirsiniz. Göz ardı listeme hoş geldiniz. İnsanları yanlış şekilde bilgilendirip sırf ucuz diye çöp aldıracak kadar seviyemizi de düşürmedik. Daha kendinizi ifade edemiyorsunuz, size kalsa ben sorun yaşamadım mantığıyla her şey aldırılır önerilir. Görüşünüz için sağ olun.

Büyük ihtimalle yakında gri bir ekran ile kapanabilir. Verilerinizi yedekte tutun imkanınız var ise yeni bir telefon şimdiden bakmaya başlayın. S23 serisine geçebilirsiniz maddi durumunuz iyi ise.

Hocam Xiaomi'nin markası bu da zaten. Redmi gibi aynı.

Bu tip ismi daha az bilinmiş markalardan alışveriş yapmıyorum genelde

Redmi'de bir zorunluluk içerisinde aldım zaten daha bir problem çıkarmadı ama çıkaracak gibi duruyor. Özellikle reklamlar...

Büyük ihtimalle yakında gri bir ekran ile kapanabilir. Verilerinizi yedekte tutun imkanınız var ise yeni bir telefon şimdiden bakmaya başlayın. S23 serisine geçebilirsiniz maddi durumunuz iyi ise.
EvoX Android 13 kullanıyordum, geliştiriciler yeniden Android 14 tabanlı derleme yayınlamaya başladıkları için o derlemelere geçmek için yedekleri alıp geçtim. Şu an da uygulama haricinde pek bir şey bulunmuyor. Elimde imkan olsa şu telefonu değiştirip kurtulmak istiyorum ama pek mümkün durmuyor. Öldüğü zaman yeni bir tane alırım diye düşünüyorum.

İfadeler: 409

Yılbaşında evox resmi olarak bu telefona yeniden derleme çıkarmaya başladı evet doğrudur. DeX2oat işlemi yapıp bir de debloat yapıp ellememeniz en iyisi olacaktır.

Redmi'de bir zorunluluk içerisinde aldım zaten daha bir problem çıkarmadı ama çıkaracak gibi duruyor. Özellikle reklamlar...

Hocam ona biz galiba final çözümü bulduk gibi artık. Çünkü yapılacak başka bir şey kalmadı. Yine de yapmadıysanız deneyin diye aşağıya talimat bırakıyorum.
Ayarlara girin kişiselleştirilmiş reklam önerileri var onu kapatın. Sonra reklam gördüğünüz bir uygulama mesela " Güvenlik " onun ayarlarına girip kişiselleştirme, öneriler veya reklam gibi bir şey görürseniz hemen kapatın. Daha da büyük ihtimal artık çıkmaz. Ama olmazsa yine de yazın.

Son düzenleme:
Redmi ve POCO markaları kalitesiz oluyor. Düz mi modellerinden memnunum ben. Reklam ve UI takılması olmuyordu fakat ROM takıntım olduğundan maksimum 1.5-2 ay MIUI ile kullandım cihazı. Ek olarak MIUI for POCO da da reklam ve UI sorunları ile karşılaşmadım.

Sonradan görmüşsün ve en ufak iyi bir niyetin yok şu konuyu açmakta tek amacın telefonunu göstermek, telefonla hava atabileceğini düşünen klasik yeşil site kullanıcısısın. Orada dene bu taktikleri işe yarar. Sana dediğim şeyi de farklı yere çekmişsin. Her marka sıkıntılı model çıkarıyor senin bu foruma açtığın konuyla Xiaomi batmaz merak etme. iPhone 12 de çıktığında 5G açılamıyordu şarj hemen bitiyordu bazı modeller sıkıntılı olabilir derken bunu anlatmaya çalışmıştım ama seviye bu olduğu için 10 tane örnek vermem gerektiğini unutmuşum. 15 dakika düşünüp bunu yazmış upuzun konuyu farklı yerlere çeke çeke lafları farklı anlamlandıra anlamlandıra kurtulabileceğini sanmışsın ama kurtulamadın.

+ iPhone 11 kullanıyorum ve gocunmuyorum çünkü sonradan görme değilim. Böyle şeyler kolay bir şekilde satın alınabilir ve hayatım boyunca hiçbir zaman bu tarz alışverişler yaptığımda birine gösterme ihtiyacı duymadım çok şükür. İstediğim zaman alabiliyorum çünkü durumum geçen gün iyi olmadı senin aksine . Burada aklınca birkaç kişi savunmaya gelecek onları aşağılayacaksın kimseyi bulamayınca normal fikrini yazan insanlara bile saldırmaya çalışıyorsun .

İkincisi sorun yaşamış olamam çünkü cihazı almadım imzama bakarsanız sebebini görürsünüz bu yüzden özellikle kullanıcı etiketledim
.

15 Pro Max telefonumla bir alıp veremediğiniz var sanırım sallayıp sallayıp durmuşsunuz. Çalışıp sizde alabilirsiniz
Bir de hayatım boyunca telefon almak için çalışmadım. Telefon almak için çalışmak zorunda olan sana hayatında başarılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: 409
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…