POCO X3 NFC için batarya tavsiyesi

Styxrage 24

Uzman
POCO X3 NFC modelini yıllardır sorun yaşamadan kullandım. Son 3 aydır gerek WhatsApp gerek Discord olsun çok uzun saatler görüntülü sohbette kullanıyorum. Telefonun ısındığı zamanlarda bataryanın şiştiğini fark ettim. Telefon masanın üstünde şarj olurken bile gereksiz ısınıyor ve batarya günlük kullanımda olmasa da aramalarda epey şişiyor.

Biraz bakındım sosyallerde ama gördüğüm kadarıyla orijinal batarya bulmak pek mümkün değilmiş. Muadil alabileceğim batarya biliyor musunuz? Yetkili serviste ücreti karşılığında batarya değişimi yapılıyor mu? Önerilerinizi yardımlarınızı bekliyoruım.

Deji markasını öneririm. Farklı telefonlarda kullandım ve hep performansından memnun kaldım. Bende X3 PRO kullanıyorum, yakın zamanda alıp telefonuma takacağım.

Deji ve Rova batarya bakabilirsiniz. Deji bataryadan emin değilim ama Rova batarya 1-2 yorumu var. Güvenilir deniyor.

Hepinize teşekkür ederim. Kit olarak geliyor gördüğüm kadarıyla, montajı basit bi işlem mi? Sıfırdan bilgisayar toplayabilirim ama telefonlarla hiç aram yok

Mi 10 için Deji almıştım, taktığım kişi memnun kalmıştı hala aktif kullanıyor, yanında basit düzeyde birkaç ekipman göndermişlerdi, YouTube'da değişmek için onlarca içerik var montaj zorluk olarak kişiden kişiye değişir bakarak yapmak ama kolay oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…