BurakTR Yetkin Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 348 Çözümler 3 Beğeniler 106 23 Mart 2024 #1 Merhaba POCO X3 Pro telefonum var. Yaklaşık 2 hafta önce LineageOS kurdum ve ghost touch problemleri başladı. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2024
Merhaba POCO X3 Pro telefonum var. Yaklaşık 2 hafta önce LineageOS kurdum ve ghost touch problemleri başladı. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
4 409 Üstün Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.336 Makaleler 3 Çözümler 28 Beğeniler 2.777 23 Mart 2024 #2 ROM kaynaklı olduğunu pek düşünmüyorum fakat başka bir ROM ile dener misiniz? ArrowOS - Downloads Evolution X - Browse /vayu at SourceForge.net Pixel UI, Customization & More. We Are Evolution X! sourceforge.net crDroid.net - Download crDroid v9 for Poco X3 Pro (vayu) official crDroid v9 for Poco X3 Pro (vayu) crdroid.net
ROM kaynaklı olduğunu pek düşünmüyorum fakat başka bir ROM ile dener misiniz? ArrowOS - Downloads Evolution X - Browse /vayu at SourceForge.net Pixel UI, Customization & More. We Are Evolution X! sourceforge.net crDroid.net - Download crDroid v9 for Poco X3 Pro (vayu) official crDroid v9 for Poco X3 Pro (vayu) crdroid.net
The Shorekeeper Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 813 Çözümler 28 Beğeniler 948 Yer Black Shores Archipelago 23 Mart 2024 #3 Bu sorun genelde çekirdek kaynaklı oluyor. Farklı bir çekirdek kurmayı deneyebilirsiniz. Poco X3 Pro | Updates Poco X3 Pro updates Main group: @pocox3proglobalofficial Photography: @PocoX3ProPhotography t.me Buradaki Telegram kanalında telefonunuz için ROM, Çekirdek gibi yazılımlar paylaşılıyor. Beğendiğinizi kurabilirsiniz.
Bu sorun genelde çekirdek kaynaklı oluyor. Farklı bir çekirdek kurmayı deneyebilirsiniz. Poco X3 Pro | Updates Poco X3 Pro updates Main group: @pocox3proglobalofficial Photography: @PocoX3ProPhotography t.me Buradaki Telegram kanalında telefonunuz için ROM, Çekirdek gibi yazılımlar paylaşılıyor. Beğendiğinizi kurabilirsiniz.