POCO X3 Pro kullanmayın!

Art The Clown

Üstün
Arkadaşlar, ben hayatımda böyle leş bir telefon görmedim işlemcisi güçlü diye aldım telefon Genshin Impact oyununda daha oyun başlamadan reset attı oyun yüklenirken sıcaklığı kaldırmadı. Ondan sonra şarjı desen 1 günü zor buluyor hemen bitiyor şarj hızlı doluyor o konuya bir şey diyemem bu iyi yanı olabilir. Yazılımı desen yazılım bugtan geçilmiyor yazılımı kasıyor. Bu ne leş bir telefon zaten kronik işlemci sorunlu. Aynısı bir yakınımda var işlemci arızası yemiş şimdi içinde ki verileri kurtarmaya çalışıyor. Veride emanet edilmez bu telefona. Almayın aldırmayın şu telefonu boşta sosyal medyada gezerken bile ısınıyor bu telefon çok pişmanım.

Son düzenleyen: Moderatör:
4 yıldır kullanıyorum, en ufak kasma donma sorunu yaşamadım, pili de 1 günü bitiriyor halen.

4 yıllık telefonda normal sanki?

Değil neden normal olsun?

POCO telefonlarının ucuz olma sebebi uzun ömürlü olmaması zaten. Soğutucu kullanılmadığı sürece el yakacak kadar isinabiliyor ki yeni nesil oyunları kaldirabilecek bir telefon değildi, ki bunun üstüne telefon artık güncelleme bile almıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…