Simon Seçkin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 15.581 Makaleler 23 Çözümler 47 Beğeniler 18.382 6 Ağustos 2026 #51 THE KEROXEA dedi: Hocam SSC Codec hiç denemedim sizce ses kalitesinde fark eder mi? Giriş seviye ama benim için yeterli geliyor. Dışarıda Buds Core, evde Redmi Buds 4 Active kullanıyorum bana yetiyor şahsen zevk alıyorum Kalan parayla A57 için kaliteli kılıf ve kırılmaz ekran gibi aksesuarlar alabilirim aslında. Genişletmek için tıkla... Kaynak Apple Music veya FLAC ses parcasi olursa fark eder.
THE KEROXEA dedi: Hocam SSC Codec hiç denemedim sizce ses kalitesinde fark eder mi? Giriş seviye ama benim için yeterli geliyor. Dışarıda Buds Core, evde Redmi Buds 4 Active kullanıyorum bana yetiyor şahsen zevk alıyorum Kalan parayla A57 için kaliteli kılıf ve kırılmaz ekran gibi aksesuarlar alabilirim aslında. Genişletmek için tıkla... Kaynak Apple Music veya FLAC ses parcasi olursa fark eder.
KS KS THE KEROXEA Üstün Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 3.161 Makaleler 24 Çözümler 24 Beğeniler 3.307 Yer Rockport City 6 Ağustos 2026 #52 Simon dedi: Kaynak Apple Music veya FLAC ses parcasi olursa fark eder. Genişletmek için tıkla... FLAC arşivim var denemek lazım
Simon dedi: Kaynak Apple Music veya FLAC ses parcasi olursa fark eder. Genişletmek için tıkla... FLAC arşivim var denemek lazım