Simon 71 Bilgin Konsol Kralı Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 14.767 Makaleler 23 Çözümler 46 Beğeniler 17.551 Dün 17:07 #51 THE KEROXEA dedi: Hocam SSC Codec hiç denemedim sizce ses kalitesinde fark eder mi? Giriş seviye ama benim için yeterli geliyor. Dışarıda Buds Core, evde Redmi Buds 4 Active kullanıyorum bana yetiyor şahsen zevk alıyorum Kalan parayla A57 için kaliteli kılıf ve kırılmaz ekran gibi aksesuarlar alabilirim aslında. Genişletmek için tıkla... Kaynak Apple Music veya FLAC ses parcasi olursa fark eder.
THE KEROXEA dedi: Hocam SSC Codec hiç denemedim sizce ses kalitesinde fark eder mi? Giriş seviye ama benim için yeterli geliyor. Dışarıda Buds Core, evde Redmi Buds 4 Active kullanıyorum bana yetiyor şahsen zevk alıyorum Kalan parayla A57 için kaliteli kılıf ve kırılmaz ekran gibi aksesuarlar alabilirim aslında. Genişletmek için tıkla... Kaynak Apple Music veya FLAC ses parcasi olursa fark eder.
KS KS THE KEROXEA 10 Üstün Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.880 Makaleler 21 Çözümler 22 Beğeniler 3.011 Yer Rockport City Dün 17:19 #52 Simon dedi: Kaynak Apple Music veya FLAC ses parcasi olursa fark eder. Genişletmek için tıkla... FLAC arşivim var denemek lazım
Simon dedi: Kaynak Apple Music veya FLAC ses parcasi olursa fark eder. Genişletmek için tıkla... FLAC arşivim var denemek lazım