Hans Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.841 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 4.217 17 Eylül 2025 #1 Önceden bu sıralamanın içinde podcasti seçince podcast öneriyordu, fakat bulamadım şu an yok. Nerede bu? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2025
Önceden bu sıralamanın içinde podcasti seçince podcast öneriyordu, fakat bulamadım şu an yok. Nerede bu?
Milas Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.284 Makaleler 11 Çözümler 54 Beğeniler 5.303 Yer Japonya, Fukuoka 17 Eylül 2025 #2 Halen orada. Uygulamanın ayarlarını sıfırlayıp tekrar gitmeyi dener misiniz?
racooss Yetkin Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 198 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 152 17 Eylül 2025 #3 Hans dedi: Önceden bu sıralamanın içinde podcasti seçince podcast öneriyordu, fakat bulamadım şu an yok. Nerede bu? Eki Görüntüle 185616 Genişletmek için tıkla... Uygulama güncel mi? Bende de sol sekmede görünmüyor ama keşfete basmadan üstte "oyun" "müzik" "podcastler" diye sıralanıyor.
Hans dedi: Önceden bu sıralamanın içinde podcasti seçince podcast öneriyordu, fakat bulamadım şu an yok. Nerede bu? Eki Görüntüle 185616 Genişletmek için tıkla... Uygulama güncel mi? Bende de sol sekmede görünmüyor ama keşfete basmadan üstte "oyun" "müzik" "podcastler" diye sıralanıyor.
KS KS Hans Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.841 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 4.217 17 Eylül 2025 #4 racooss dedi: Uygulama güncel mi? Bende de sol sekmede görünmüyor ama keşfete basmadan üstte "oyun" "müzik" "podcastler" diye sıralanıyor. Genişletmek için tıkla... Youtbe güncel ve önceden Bende'de üstte çıkıyordu. Milas dedi: Halen orada. Uygulamanın ayarlarını sıfırlayıp tekrar gitmeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... O nasıl yapılıyor?
racooss dedi: Uygulama güncel mi? Bende de sol sekmede görünmüyor ama keşfete basmadan üstte "oyun" "müzik" "podcastler" diye sıralanıyor. Genişletmek için tıkla... Youtbe güncel ve önceden Bende'de üstte çıkıyordu. Milas dedi: Halen orada. Uygulamanın ayarlarını sıfırlayıp tekrar gitmeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... O nasıl yapılıyor?