Kullandim DT990 modelini. Evet terleme yapiyor. Onun yerine kulak ici daha iyi olur. Yurt disindan alabilir misin kulakligi? Yoksa Turkiye ici sart mi? Bir de kulaklik icin butcen nedir?
Kullandim DT990 modelini. Evet terleme yapiyor. Onun yerine kulak ici daha iyi olur. Yurt disindan alabilir misin kulakligi? Yoksa Türkiye ici sart mi? Bir de kulaklık icin bütçen nedir?
Yurt dışı bağlantım yok dostum ya keşke olsa. Sistem toplayacağım çok daha uyguna gelirdi toplayacağım sistem. Bu kulaklıklarda derili değil de kumaşlı olanlar daha az terleme yapıyor deniyor ama sen daha iyi bilirsin.
Kulaklık oyunlarda vs. de kullanılabilmeli aynı zamanda.
Yurt dışı bağlantım yok dostum ya keşke olsa sistem toplayacağım çok daha uyguna gelirdi toplayacağım sistem bu kulaklıklarda derili değil de kumaşlı olanlar daha az terleme yapıyor deniyor ama sen daha iyi bilirsin.
Olabilir tabii ki, daha uygun olur der isen ikisini de alabilirim fark etmez. Başım ağrır ise veya çok terleme yapar ise kulak içine geçerim. Normalde kulak içinde Sony wh 1000 modeliydi, ona bakıyordum. Telefonda da kullanmak için 6'sı çıkar diye bekliyordum.
Olabilir tabii ki, daha uygun olur der isen ikisini de alabilirim fark etmez. Başım ağrır ise veya çok terleme yapar ise kulak içine geçerim. Normalde kulak içinde Sony wh 1000 modeliydi, ona bakıyordum. Telefonda da kullanmak için 6'sı çıkar diye bekliyordum.
Dediğim gibi hem kulak üstü hem kulak içi alabilirim, o da şundan dolayı; gündelik kullanımda sporda kulak içi alacağım zaten ve doğa yürüyüşlerinde kullanmak için.
Buna bakmıştım ama 6'sı çıkacak diye bekliyordum. Sporda vs. de kullanırım diye alacaktım. Özellikleri çok iyi ve arayüzü kullanımı çok güzel dedi olan arkadaşım.
Dediğim gibi hem kulak üstü hem kulak içi alabilirim. O da şundan dolayı; gündelik kullanımda, sporda kulak içi alacağım zaten ve doğa yürüyüşlerinde kullanmak için.