Podcast, oyun yayını vb. işler için ekipman önerisi

Sony yerine Sennheiser Momentum 4 al. Eger ses kalitesine daha cok onem veriyorsan tabii.

Sennheiser baktım evet ama kullanıcı arayüzü konusunda çok iyi değil ses olarak iyi. Bir de garanti süreci tabii ki. Senin önerin ne olur ben genellikle kulaküstünde MSI falan bakmıştım. Hiç o tarz DT990 tarzı bakmadım oyunda vs nasıl olacağını bilmediğimden. Senin şu kulaklıklar efsane ben olsam bunları alırdım dediğin hem kulaküstü hem kulakiçi ne olur?

Son düzenleyen: Moderatör:

Ikisi icin bütçe ne kadar? Bütçe olmadan dogru oneri yapamam.

Ben sadece kulakliklardan anlarim.
Kulak ustu.

Kulak ici.

Kulak üstü gayet iyi ama kulak içinde de kablo olmamalı üstat. O biraz daha Free günlük yaşamda da kullanılmalı, zorda kalınca oyun için kullanılmalı.

Anladim. Samsung Buds 3 Pro'ya bakabilirsin o zaman.

Baş tacısın, kulaklık için fikir oluştu. Anladığım kadarı ile önerdiğin kulaklık gaminglerin işlevinde ve ayrıca hem podcast hem müzik yayınlarında da etkili.

Arkadaşlar podcast oyun yayını vs. için ekipman. Bütçe sorun değil ama çok ucuk kaçıkda olmaması lazım. 5 sene sorun sıkıntı yaşatmaması gerekiyor.
  • Mikrofon.
  • Kulaklık.
  • Klavye.
  • Fare.
  • Kamera ( bazı yayıncılarda çift kamera var neden önemli bana da öneri cift şekilde olmalı doğa yürüyüşü yaptığım zaman kayıt vs de yapabilmeliyim.)
  • Yayıncı ışığı için ne önerirsiniz?
  • Sound Card önerisi.
Bilgi paylaştıkca güzel. Öneri yapan yorum yapan herkese çok çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…