Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bruhistan

Başarılı
Merhaba, film bir polis arabasında başlıyordu (başroldeki adam suçlu ya da kaçaktı diye hatırlıyorum). Sonra 10-15 dakika kendi aralarında konuştuktan sonra bir anda kaza mı yapıyorlardı, ne, 2 polis ölüyordu, kendisi kaçıyordu diye hatırlıyorum. Sonra bir otelde kalmaya başlıyordu (O otel eski püskü bir otel, çok müşteri falan da yok, sadece otelin işletmecisi ve kendisi vardı) ve filmin ortalarında mı, sonlarında mı falan baskın oluyordu. Bu arada başroldeki adam mıydı, kadın mıydı tam olarak hatırlamıyorum. Ama film komple otelde geçiyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada film gece geçiyordu diye biliyorum. Başroldeki adam kaçtıktan sonra bir kadına (muhtemelen sevgilisiydi diye hatırlıyorum) tenha bir yerde buluşup ona para yüklü çantayı veriyordu kadına otele saklanmasını söyleyip ortadan kayboluyordu. Peşinde de çete mi katil falan vardı. Onlardan saklanıyordu diye hatırlıyorum.

Baktım hocam ikiside değil. Ulan, o filmi ATV'den izlemiştim 7 yıl önce her şeyi aklımda bir tek ismini bilmiyorum.

Bu arada film gece geçiyordu diye biliyorum. Başroldeki adam kaçtıktan sonra bir kadına (muhtemelen sevgilisiydi diye hatırlıyorum) tenha bir yerde buluşup ona para yüklü çantayı veriyordu kadına otele saklanmasını söyleyip ortadan kayboluyordu. Peşinde de çete mi katil falan vardı. Onlardan saklanıyordu diye hatırlıyorum.

Baktım hocam ikisi de değil. Ulan, o filmi ATV'den izlemiştim 7 yıl önce her şeyi aklımda bir tek ismini bilmiyorum.

Antonio banderasın desperado değil değil mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250823_011404_Google.webp
    Screenshot_20250823_011404_Google.webp
    498,7 KB · Görüntüleme: 49
Çözüm