Polise verilen 25 yıl ceza normal mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alperen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 347
  • Etiketler Etiketler
    ceza
Makaleler
4
Yer
Kayseri
Olay detaylı olduğu için başlık çok uzun olurdu kısaca dur ihtarına uymayan bir aracı polis ekipleri kovalıyor ve sürücü silah çekiyor polislere. Polislerde haklı olarak karşı ateş açıyor ama mermi sürücüye değil yanında ki 15 yaşında ki kıza isabet ediyor ve ölüyor. 2 yıllık dava sonucu 25 yıl hapis cezasına çarptırılıyor.

Sizin fikirlerinizi merak ettim.

Tam da bizim burada olmuş. Kesin bir bilgi olmayabilir ama yoksa büyük olay çıkardı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Polis hatalı. Yanında çocuk olan bir kaçana silahla saldırılmaz, silah çekiyorsa ve amatörlerse özel harekat gibi deneyimlileri cagirmalilardi.

Öte yandan 15 yaşında bir çocuğun yanında silah çekip ateş edip onun ölümüne kaçak sebep oldu. Aynı şekilde kendisi de ceza almalı.

Olay detaylı olduğu için başlık çok uzun olurdu kısaca dur ihtarına uymayan bir aracı polis ekipleri kovalıyor ve sürücü silah çekiyor polislere. Polislerde haklı olarak karşı ateş açıyor ama mermi sürücüye değil yanında ki 15 yaşında ki kıza isabet ediyor ve ölüyor. 2 yıllık dava sonucu 25 yıl hapis cezasına çarptırılıyor.

Polis hatalı bence , Mesut komseri çağırmalı.

Bana göre mantıklı. Polis haksız yani. Ama kişiden kişiye göre değişir.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt