Polislik mülakatları zor mu?

Kayra342727

Uzman
Özellikle sağlık mülakatı konusunda endişelerim var, aslında MSÜ'den subay olmak istiyordum ama bazı nedenler yüzünden vazgeçtim. Polis olmak istiyorum lakin MSÜ'de ki o korkunç sağlık mülakatı polislerde de aynı şekilde zor mu? Diğer mülakatlar beni pek zorlamaz bence. Şu ana kadar bir sağlık sorunum yok sadece sol gözümde sağ gözümü kapatınca ciddi bir görme zorluğu yaşıyorum, lazer ile halletmeyi düşünüyorum.

Yunus polis olmak hayalim özellikle.

Açıktan önlisans bitirip polis olabilirsin merak etme bu kadar buyutmene gerek yok. Dunyanin kolay seyi polis olmak. Renk körlüğü vs. yoksa olursun cok buyutme. Sadece olmaya karar ver ve alimlari bekle. Ayrica askerlik polislikten daha kolay ve saygın bir meslek. Asker neden olmak istemiyorsun?

Son düzenleme:
Küçüklükten beri hep piyade olmak isterdim ancak ailem istemiyor, istememeleri önemli değil ben gene olurum MSÜ girip ancak ailem öğrendiği vakit çok üzülür, aileden ziyade evlilik konusundada askerlik sıkıntı, evlensem aylarca dağda kalacağım eşimi çocuğumu göremeyeceğim o zaman evlenmenin bir anlamı kalmıyor, havacı olmak isterdim ama eşim olacak kişi ve ailesi ona bile karşı, eve gelmiyor askerler diye falan filan, tek şansımda polis kalıyor maalesef. Ha evlenme potansiyelim olmasa sözleşmeli er bile olurum yeter ki vatanım için savaşayım.

Yaşin genc oldugu icin kimseye gore plan yapma ve kendine gore planlar yap. Kac yasindasin bilmiyorum fakat sanirim 18 falansin, bu durumda asla baskalari ustune hayatina yon verme. Gerisi size kalmis yapacak bjr sey yok. Ama bunu sana kimse soylemez bil bunu. Evlenecegin kiz evlenmeden karın degil ve ayrica kiz icin plan yapma ben o halti 2 defa yedim.

Sağlık konusu subaylığa göre daha daha iyi dereceler vb konusunda ancak her şeye bakılıyor detaylı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…