Polling rate DPI'ı etkiler mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DeadlyMania7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 38
  • Etiketler Etiketler
    dpi

DeadlyMania7

Seçkin
Yer
Cehennemin dibi
Aula SC 680'e geçtiğimden beri elime uygun DPI tutturamadım. Normalde Corsair Katar Pro da 3200 DPI'da oynuyordum. İlk defa 1000 Hz üstü polling rate olan fareye geçtim sens'i 3200'den başlattım çok uçuyor. 100 düşüre düşüre şu an 2400'e sabitledim ama hala istediğim kalitede değil aimim.

Polling rate şarjda iken 1000'e sabitleniyor. O zaman da mouse çok hantal geliyor. Bu polling rate'i DPI'a etki eder mi, yani 2K rate 3200 DPI ile 1K rate 3200 DPI arasında fark var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hz yükseldiği için işlemcine bağlı olarak tepkimesi arttığından hızlı geliyor olabilir.

Hayır. Polling Rate sadece bildirme sıklığı. DPI hassasiyet ayarı. 2000 Hz 3200 DPI yapın işte.

Polling rate hassasiyete etki ediyor, yükselince biraz daha akışkan ama daha yavaş gidiyor imleç.

1600DPI öneririm. Masaüstü kullanımı da rahat oluyor. Hassasiyetiniz ile dpi çarpıp edpi değerini bulup 1600'e bölerseniz aynı hissi yakalarsınız.

800+ DPI için işlemciniz iyiyse 2000Hz kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…