incii

Uzman
Geçenlerde çıkmış galiba ya da ben geç gördüm. Kendi DE'ları Cosmic stable release olarak yayınlanmış bu sürümlen anladığım kadarıyla. Aktif olarak KDE Neon kullanıyorum ve arayüzde NVIDIA kaynaklı bir yavaşlık söz konusu. Pop!_OS de sürekli NVIDIA desteği diye övündüğünden bir test etmek istedim. Nasıldır, deneyen var mı?

Geçenlerde çıkmış galiba ya da ben geç gördüm. Kendi DE'ları Cosmic stable release olarak yayınlanmış bu sürümlen anladığım kadarıyla. Aktif olarak KDE Neon kullanıyorum ve arayüzde NVIDIA kaynaklı bir yavaşlık söz konusu. Pop!_OS de sürekli NVIDIA desteği diye övündüğünden bir test etmek istedim. Nasıldır, deneyen var mı?
Mint varken yüzüne bakılmaz bence. Ya da Kubuntu.

Cosmic hala stabil sürüme çıkmadı ama istiktarlı bir şekikde ilerliyor arkasında hem system76 hemde topluluk var birkaç aya çıkar muhtemelen.

USB'ye yazdırıp Live Mod'da bi 15 dakika gez. Akıcılık hoşuna giderse kur. Henüz erken aşamada olduğu için kararlılık ve eklenti desteği GNOME veya KDE kadar olgunlaşmış değil. Ufak tefek glitchlerle karşılaşabilirsin.