Pop_os! İçin Android emülatör

Koneko Toujou 44

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
Nox emülatörün Linux sürümü yokmuş galiba. Bottles uygulaması ile çalıştırmayı denediğimde de çalışmadı. Pop_os! Da çalıştırabileceğim güvenilir( güvenilir olması önemli çünkü Telegram hesabımı gireceğim) ve aynı anda 3 cihaza kadar çalıştırabileceğim bir Android emülatör arıyorum.

Eğer GNOME Wayland kuruluysa Waydroid.
Oyun oynamak sıkıntı olabilir çünkü klavye/mouse kontrolü yok, hatta bildiğim kadarıyla Linux'da bunu düzgün yapabilen hiçbir emülatör yok.

Wine ile Nox çalıştırmayı da deneyebilirsiniz, Heroic Games Launcher veya Bottles öneririm bunun için.

GNOME Wayland'ı ilk defa duyuyorum. Oyun oynamayacağım sadece bir makro çalıştıracak kendi kendine.
Nox'u çalıştırmayı bir kez daha Wine ile deneyeceğim. Tavsiyeler için teşekkürler.

GNOME Wayland'ı ilk defa duyuyorum. Oyun oynamayacağım sadece bir makro çalıştıracak kendi kendine.
Nox'u çalıştırmayı bir kez daha Wine ile deneyeceğim. Tavsiyeler için teşekkürler.
GNOME masaüstü ortamı, Pop_OS! varsayılan olarak onu kullanıyor.
Wayland ise görüntü sunucusu iletişim protokolü.
Pop_OS!'da varsayılan olarak Wayland yok diye biliyorum. Terminale echo $XDG_SESSION_TYPE yazarak kontrol edebilirsiniz. Waydroid sadece Wayland ile çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…