Pop_OS! sorunları bitti mi?

Yer
Cintra
Bir ara POP_OS!'i deneyimliyordum fakat mağaza sorunlarından kaynaklı olarak CachyOS'e geri geçmiştim. Şu anda bu sorunlar bittiyse tekrardan deneyimlemek istiyorum.

Bir ara POP_OS!'i deneyimliyordum fakat mağaza sorunlarından kaynaklı olarak CachyOS'e geri geçmiştim. Şu anda bu sorunlar bittiyse tekrardan deneyimlemek istiyorum.
Bende inmemişti hata vermişti. Flatpak inmemişti. Grub yerine systemd-boot indirmek istemiştim olmamıştı. Hala hata var gibi. Zaten masaüstü ortamı hala geliştirme aşamasında. Tam olarak çıkınca kullanılabilir bence ama şuan Cachy'de kal.

Bende inmemişti hata vermişti. Flatpak inmemişti. Hala hata var gibi. Zaten masaüstü ortamı hala geliştirme aşamasında. Tam olarak çıkınca kullanılabilir bence ama şu an Cachy'de kal.

Şu anda Fedora'dayım. Kurulum aracını çok beğeniyorum Fedora'nın. 2 diskimi de aynı anda kurulum yapıyor, hoşuma gidiyor. Keşke bu özellik Arch'ta da olsa. Kurulum araçları olarak Arch ve Debian bayağı geriden geliyor.

Bende Fedora kullanırken o özelliğini kullanıyordum ve evet hoş bir özellik. Archta'da keşke olsa ama ısrarla koymuyorlar.

Çok uzun bir süre kullandım ve bir sorun ile karşılaşmadım, fakat yeni cosmic masaütsü ortamı ve 24.04 sürümü gelmiyor da gelmiyor. Bu ikisi yayınlanana kadar geçmeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…