Şişman Adam Kategori Yetkilisi Hukuk Moderatörü Gelişen Oyun Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 2.429 Makaleler 3 Çözümler 113 Beğeniler 3.029 Yer Ankara 24 Mayıs 2024 #11 Bütün oyunlarımda olduğu gibi Portal'ı da bedavaya oynayıp bitirmiştim. Güzel günlerdi.
Essex Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.694 Makaleler 9 Çözümler 53 Beğeniler 3.810 24 Mayıs 2024 #12 umut dedi: Benim için de tam tersi oldu. Portal 2 sıktı bu sıkmadı, belki ikisini art arda oynadığım için olmuş olabilir. Ayrıca bitiş müziği çok iyi. Genişletmek için tıkla... Tam tersi olması lazımdı. Portal 1 demo gibi bir şey. Ne uzun ne düzgün hikaye anlatıyor. 2 hem grafik hem bulmaca hem de hikaye olarak çok önde.
umut dedi: Benim için de tam tersi oldu. Portal 2 sıktı bu sıkmadı, belki ikisini art arda oynadığım için olmuş olabilir. Ayrıca bitiş müziği çok iyi. Genişletmek için tıkla... Tam tersi olması lazımdı. Portal 1 demo gibi bir şey. Ne uzun ne düzgün hikaye anlatıyor. 2 hem grafik hem bulmaca hem de hikaye olarak çok önde.