Uranos 40 Üstün Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 2.062 Çözümler 2 Beğeniler 1.467 Yer Adana Bugün 15:00 #1 Sizce dün oynanan maçta maç sonunda İspanyol bir futbolcu Ronaldo’nun ensesine vurup kaçsa, Ronaldo ne yapardı?
Sizce dün oynanan maçta maç sonunda İspanyol bir futbolcu Ronaldo’nun ensesine vurup kaçsa, Ronaldo ne yapardı?
RamKokusuSeven 8 Uzman Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 879 Çözümler 3 Beğeniler 617 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar Bugün 15:04 #2 Uranos dedi: Sizce dün oynanan maçta maç sonunda İspanyol bir futbolcu Ronaldo’nun ensesine vurup kaçsa, Ronaldo ne yapardı? Genişletmek için tıkla... Kavga çıkardı da Ronaldo deve olduğu için yakalayamazdı.
Uranos dedi: Sizce dün oynanan maçta maç sonunda İspanyol bir futbolcu Ronaldo’nun ensesine vurup kaçsa, Ronaldo ne yapardı? Genişletmek için tıkla... Kavga çıkardı da Ronaldo deve olduğu için yakalayamazdı.
KS KS Uranos 40 Üstün Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 2.062 Çözümler 2 Beğeniler 1.467 Yer Adana Bugün 15:05 #3 RamKokusuSeven dedi: Kavga çıkardı da Ronaldo deve olduğu için yakalayamazdı. Genişletmek için tıkla... Valla Ronaldo’yu severim ama keşke öyle bir olay olsaydı, 40 yıl gülerdim yemin ederim.
RamKokusuSeven dedi: Kavga çıkardı da Ronaldo deve olduğu için yakalayamazdı. Genişletmek için tıkla... Valla Ronaldo’yu severim ama keşke öyle bir olay olsaydı, 40 yıl gülerdim yemin ederim.
michaelscofield 9 Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.312 Makaleler 14 Çözümler 69 Beğeniler 18.774 Yer İstanbul Bugün 15:05 #4 Yenilginin etkisiyle daha da şiddetli ağlardı.
RamKokusuSeven 8 Uzman Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 879 Çözümler 3 Beğeniler 617 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar Bugün 15:05 #5 Uranos dedi: Valla Ronaldo’yu severim ama keşke öyle bir olay olsaydı, 40 yıl gülerdim yemin ederim. Genişletmek için tıkla... Yamal bile döverdi Ronaldo'yu. 41 yaşında bastonla geziyo ben olsam bırakırdım bugün futbolu.
Uranos dedi: Valla Ronaldo’yu severim ama keşke öyle bir olay olsaydı, 40 yıl gülerdim yemin ederim. Genişletmek için tıkla... Yamal bile döverdi Ronaldo'yu. 41 yaşında bastonla geziyo ben olsam bırakırdım bugün futbolu.