Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.562 Çözümler 8 Beğeniler 2.658 Yer Trabzon/Şalpazarı 21 Kasım 2025 #1 Kimler "kütüphanemde dursun belki sonra birazcık da olsa nostalji yapayım." modunda?
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 21 Kasım 2025 #2 Adını çok duydum da, Half Life tarzı bir oyun mu bu?
Zeyvra Çalışkan Katılım 11 Kasım 2025 Mesajlar 496 Çözümler 6 Beğeniler 193 Yer Türkiye 21 Kasım 2025 #3 Oltran dedi: Adını çok duydum da, Half-Life tarzı bir oyun mu bu? Genişletmek için tıkla... Serseri oyun istediği yapabiliyorsun insanların üstüne isemek gibi.
Oltran dedi: Adını çok duydum da, Half-Life tarzı bir oyun mu bu? Genişletmek için tıkla... Serseri oyun istediği yapabiliyorsun insanların üstüne isemek gibi.
KS KS Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.562 Çözümler 8 Beğeniler 2.658 Yer Trabzon/Şalpazarı 21 Kasım 2025 #4 Oltran dedi: Adını çok duydum da, Half-Life tarzı bir oyun mu bu? Genişletmek için tıkla... Açıkçası kendisini ben de pek bilmiyotrum fakat kafa dağıtmalık açısından güzele benzeyen bir oyun. Ve Hayır bence yani HF tarzı değil gibi.
Oltran dedi: Adını çok duydum da, Half-Life tarzı bir oyun mu bu? Genişletmek için tıkla... Açıkçası kendisini ben de pek bilmiyotrum fakat kafa dağıtmalık açısından güzele benzeyen bir oyun. Ve Hayır bence yani HF tarzı değil gibi.
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 21 Kasım 2025 #5 Zeyvra dedi: Serseri oyun istediği yapabiliyorsun insanların üstüne isemek gibi. Genişletmek için tıkla... Anladım, sanırım yeni dönem bir oyun da vardı bunun hakkında. Teşekkür ettim Ömer_Yeter dedi: Açıkçası kendisini ben de pek bilmiyotrum fakat kafa dağıtmalık açısından güzele benzeyen bir oyun. Ve Hayır bence yani HF tarzı değil gibi. Genişletmek için tıkla... Anladım, sağ olasın.
Zeyvra dedi: Serseri oyun istediği yapabiliyorsun insanların üstüne isemek gibi. Genişletmek için tıkla... Anladım, sanırım yeni dönem bir oyun da vardı bunun hakkında. Teşekkür ettim Ömer_Yeter dedi: Açıkçası kendisini ben de pek bilmiyotrum fakat kafa dağıtmalık açısından güzele benzeyen bir oyun. Ve Hayır bence yani HF tarzı değil gibi. Genişletmek için tıkla... Anladım, sağ olasın.
Xbox 360E Üstün Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 4.173 Çözümler 46 Beğeniler 3.736 21 Kasım 2025 #6 Bu nasıl bir ekonomi arkadaş? 50 cent nasıl 25 liraya denk geliyor?
CanPatrioTic Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 479 Çözümler 1 Beğeniler 314 Yer Ankara 21 Kasım 2025 #7 Türkiye'de nasıl yasaklanmadı acaba bu oyun. Şaka bir yana zevkli bir oyundur, bu fiyata hiçbir şey.
POSTAL Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.038 Çözümler 1 Beğeniler 370 21 Kasım 2025 #8 bence güzel fiyat alın aldırın.. ! "Sign this petition or I'll follow you home and kill your dog"
ErlikÇağlar Üstün Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 1.208 Makaleler 7 Çözümler 10 Beğeniler 6.668 Yer Iwatodai, Gekkoukan Lisesi Yurdu 21 Kasım 2025 #9 Oltran dedi: Adını çok duydum da, Half Life tarzı bir oyun mu bu? Genişletmek için tıkla... Abi sadece dumduz kara mizah var. Zamaninda dava yemeleri bile konusulmustu. Beynini bir koseye birakip kahkaha atarak oyna. Bal gibi oyun, hala daha oynanir. Motoru da UE.
Oltran dedi: Adını çok duydum da, Half Life tarzı bir oyun mu bu? Genişletmek için tıkla... Abi sadece dumduz kara mizah var. Zamaninda dava yemeleri bile konusulmustu. Beynini bir koseye birakip kahkaha atarak oyna. Bal gibi oyun, hala daha oynanir. Motoru da UE.