Postermanya kişiye özel poster baskısı deneyimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 519
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 208
  • Etiketler Etiketler
    özel

519

Başarılı
Makaleler
8
Arama önerilerinde üst sıralarda çıkan ve yorumları da nispeten olumlu olan bu siteyi bir denemek istedim. İstedikleri fiyatın 10 kat daha azını isteyen kırtasiyem bu adamlardan daha iyi iş çıkardı. Evet, komik. Fotoğraftaki grenlere iyi bakın, büyük çoğunluğunu Lightroom ile temizlemiştim. Renk doğruluğu da oldukça kötü.

Şerit halinde bol bol gren kümesi ister miyiz?

Şu da kırtasiyeden çıkartılmış, 10 katı az fiyata kuşe kağıda basılmış baskı.

Diğer hizmetlerini bilmiyorum fakat kişiye özel baskı kalitelerinin dandik olduğunu söyleyebilirim.

Ben zamanında arkadaşıma hediye olarak yaptırmıştım. Bana gelen gayet düzgün ve kaliteli duruyordu ama belki bana denk gelmiştir. Böyle bir durumda bir daha tercih etmem sanırım.

Ben de anime posteri (serisi bende kalsin) bastirmistim bu siteden vaktinde ve ilk geldiginde bile siyahlarda renk solmasi vardi ve duz pembe renkler adeta toz pembe olmustu. Cok asiri da belirgin olmadigindan umursamadim ancak gunes vurdukca poster neredeyse kagit oldu diyebilirim. Poster bastiran sitelerin fiyatlari da tuzluyken sizin gibi kirtasiyeye yonelmek cok daha mantikli.

Bu arada size gelen urun gercekten cok kotuymus. Umarim iade alabilirsiniz, gecmis olsun.

İfadeler: 519
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…