PowerColor Red Devil Radeon RX 9070 XT 16G-E/OC GDDR6 256 bit gaming (oyuncu) ekran kartı
Performans olarak diğer modellerle arasında fark olmasa da çok hoş geldi gözüme, çok havalı. Bir de 9070 XT en büyüğü bildiğim kadarıyla. Her konuda ne düşünüyorsunuz, alınır mı? RTX 5070 Ti ile nasıl rekabet eder? 4K performansı ne kadar dengeli?
Ben olsam ASUS Prime tercih ederdim. Fiyatı da 31'e kadar düştü geçen hafta indirimlerde. Bu sıralar fiyatı uygun. Tepe model alacaksanız da Nitro+ daha iyi olur. Ayrıca önemli olan GPU. Orta segment 5070 Ti gayet yeterli.
Katılıyorum hocama, aynı fiyata NVIDIA hem 2. el hem saf güç dışında daha mantıklı. Onun dışında uygun fiyatlıysa her türlü oyun için AMD diye düşünmekteyim.
PowerColor Red Devil Radeon RX 9070 XT 16G-E/OC GDDR6 256 bit gaming (oyuncu) ekran kartı
Performans olarak diğer modellerle arasında fark olmasa da çok hoş geldi gözüme, çok havalı. Bir de 9070 XT en büyüğü bildiğim kadarıyla. Her konuda ne düşünüyorsunuz, alınır mı? RTX 5070 Ti ile nasıl rekabet eder? 4K performansı ne kadar dengeli?
Red Devil açısından söyleyecek bir şey yok zaten. Soğutması en iyi model belki de.
9070 XT'nin 4K performansı ben ille de 4K oynayacağım diyen biri için yeterli ama üst düzey bir akıcılık beklemeyin. Yorumlarım fiyattan bağımsızdır.