PowerColor Red Devil RX 9070 XT nasıldır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan barış55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 368
  • Etiketler Etiketler
    kart nasıl

barış55

Becerikli
Yer
Ankara
PowerColor Red Devil Radeon RX 9070 XT 16G-E/OC GDDR6 256 bit gaming (oyuncu) ekran kartı

Performans olarak diğer modellerle arasında fark olmasa da çok hoş geldi gözüme, çok havalı. Bir de 9070 XT en büyüğü bildiğim kadarıyla. Her konuda ne düşünüyorsunuz, alınır mı? RTX 5070 Ti ile nasıl rekabet eder? 4K performansı ne kadar dengeli?

Evet ama 5070 Ti giriş seviyeleri ya da orta segment modelleri yerine bu babayiğit çok daha fazla hoşuma gitti.
Ben olsam ASUS Prime tercih ederdim. Fiyatı da 31'e kadar düştü geçen hafta indirimlerde. Bu sıralar fiyatı uygun. Tepe model alacaksanız da Nitro+ daha iyi olur. Ayrıca önemli olan GPU. Orta segment 5070 Ti gayet yeterli.

Gayet güzel karttır. Alınır.
9070XT varken RTX 5070 Ti alınmaz.

Hocam, Taichi RX 9070 XT Vatan'da 40K şu an.

NVIDIA almak isterseniz Vatan'da Zotac RTX 5070 Ti 47K.

Red Devil açısından söyleyecek bir şey yok zaten. Soğutması en iyi model belki de.
9070 XT'nin 4K performansı ben ille de 4K oynayacağım diyen biri için yeterli ama üst düzey bir akıcılık beklemeyin. Yorumlarım fiyattan bağımsızdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…