Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Visal

Yetkin
Makaleler
3
Yer
Ankara
Merhaba arkadaşlar,

Okul sistemine yüklemem gereken bir PowerPoint sunumum var ancak okul sistemi en fazla 20 MB dosya kabul ediyor. Benim sunumum 25 MB. WinRAR ile sıkıştırdığımda en düşük 24.1MB gördüm. Slayttan 9 sayfa sildim, boyut 0.2 MB küçüldü sadece. Ben bu sunumun boyutunu herhangi bir şekilde nasıl düşürebilirim? 4 saat içinde ödevi yüklemem lazım.

Çözüm
Bu ayarları düzeltiniz.
Resim boyutlarını düşürerek dosya boyutunu'da düşürebilirsiniz.
E-Posta seçeneğini kullanabilirsiniz.
1728494734590.webp
Merhaba arkadaşlar,

Okul sistemine yüklemem gereken bir PowerPoint sunumum var ancak okul sistemi en fazla 20 MB dosya kabul ediyor. Benim sunumum 25 MB. WinRAR ile sıkıştırdığımda en düşük 24.1MB gördüm. Slayttan 9 sayfa sildim, boyut 0.2 MB küçüldü sadece. Ben bu sunumun boyutunu herhangi bir şekilde nasıl düşürebilirim? 4 saat içinde ödevi yüklemem lazım.
Winrar'ın arşivi seçeneğinde en yüksek sıkıştırma düzeyini seç istersen. Tüm sunumlarını da silmeden böyle dene. Büyük ihtimalle 20 MB. altına düşebilir.

Merhaba arkadaşlar,

7-ZIP deneyin.

E-posta için PPI düşürdüğümde boyut 13.3MB'a düştü teşekkür ederim.

Resimleri 4K Olarak'da gönderebilirsiniz fakat bu seçenek ile resmi sıkıştırma işlemine tabii tutuyor. Tüm Office uygulamalarında bu şekilde kullanınız. Office kendi içinde ek programa ihtiyaç duymadan her şeyi bizlere sağlıyor.