Bruhistan Başarılı Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 1.101 Çözümler 1 Beğeniler 1.084 26 Ocak 2026 #1 Merhaba, Metal Gear Solid Peace Walker'da oyunun başındaki Tutorial gibi bölümden geçip ara sahne girdikten sonra oyundan atıyor. PPSSPP emülatöründe oynuyorum mobilden. Sorun emülatörden mi kaynaklı yoksa ISO'dan mı? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2026
Merhaba, Metal Gear Solid Peace Walker'da oyunun başındaki Tutorial gibi bölümden geçip ara sahne girdikten sonra oyundan atıyor. PPSSPP emülatöründe oynuyorum mobilden. Sorun emülatörden mi kaynaklı yoksa ISO'dan mı?
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.486 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.699 26 Ocak 2026 #2 PPSSPP Gold emulatoruyle dener misin?
KS KS Bruhistan Başarılı Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 1.101 Çözümler 1 Beğeniler 1.084 26 Ocak 2026 #3 Simon dedi: PPSSPP Gold emulatoruyle dener misin? Genişletmek için tıkla... Korsan indirsem olur mu? Bütçem yok da.
Simon dedi: PPSSPP Gold emulatoruyle dener misin? Genişletmek için tıkla... Korsan indirsem olur mu? Bütçem yok da.
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.486 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.699 26 Ocak 2026 #4 Bruhistan dedi: Korsan indirsem olur mu? Bütçem yok da. Genişletmek için tıkla... Olur. Guvenilir yerden indirdigin surece sorun olmaz.
Bruhistan dedi: Korsan indirsem olur mu? Bütçem yok da. Genişletmek için tıkla... Olur. Guvenilir yerden indirdigin surece sorun olmaz.
KS KS Bruhistan Başarılı Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 1.101 Çözümler 1 Beğeniler 1.084 26 Ocak 2026 #5 Simon dedi: Olur. Guvenilir yerden indirdigin surece sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Bir de hocam şu gold ile normal sürüm ile ne farkları var bunun?
Simon dedi: Olur. Guvenilir yerden indirdigin surece sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Bir de hocam şu gold ile normal sürüm ile ne farkları var bunun?
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.486 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.699 26 Ocak 2026 #6 Bruhistan dedi: Bir de hocam şu gold ile normal sürüm ile ne farkları var bunun? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Fakat ben bi' ara Silent Hill Origins oynamak icin telefonuma yukledigimde ucretsiz halinde calismamisti. Gold'da calismisti ayni ROM.
Bruhistan dedi: Bir de hocam şu gold ile normal sürüm ile ne farkları var bunun? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Fakat ben bi' ara Silent Hill Origins oynamak icin telefonuma yukledigimde ucretsiz halinde calismamisti. Gold'da calismisti ayni ROM.