Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FRiVZ

Uzman
Merhaba,

3 adet 1920x1080 çözünürlükte ve 60FPS videoyu bu programda kurcaladım. Daha sonra yaptığım düzenlemeler neticesinde videoyu arkadaşıma göstermek için masaüstüne indirdim. Fakat video 30 FPS.

YouTube gizli olarak yükledim. YouTube'da 1080p ve 60 FPS gözükmesine rağmen yanıltıcı. Maalesef 30 FPS video.

Bunun sebebi nedir?

NOT : Ben Sequence ayarlarını yaparken, 60 FPS yapmaya da dikkat etmiştim. Videolarım 60 FPS olduğu için öyle ayarlamıştım. Görselde ise 25 FPS gözüküyor. Yeni bir Sequence açıp yaptığım bu çalışmaları ona atıp tekrar 60 FPS olarak indirebilir miyim?

Ekran görüntüsü 2025-03-29 120044.webp

Çözüm
Merhaba,

3 adet 1920x1080 çözünürlükte ve 60FPS videoyu bu programda kurcaladım. Daha sonra yaptığım düzenlemeler neticesinde videoyu arkadaşıma göstermek için masaüstüne indirdim. Fakat video 30 FPS.

YouTube gizli olarak yükledim. YouTube'da 1080p ve 60 FPS gözükmesine rağmen yanıltıcı. Maalesef 30 FPS video.

Bunun sebebi nedir?

NOT : Ben Sequence ayarlarını yaparken, 60 FPS yapmaya da dikkat etmiştim. Videolarım 60 FPS olduğu için öyle ayarlamıştım. Görselde ise 25 FPS gözüküyor. Yeni bir Sequence açıp yaptığım bu çalışmaları ona atıp tekrar 60 FPS olarak indirebilir miyim?

Eki Görüntüle 136043
1. Yeni Sequence Oluşturun:
- Premiere Pro'da "File" menüsünden "New" > "Sequence" seçeneğine gidin.
- Açılan pencerede "Settings" sekmesine geçin.
- "Timebase" seçeneğini 60 fps olarak ayarlayın.

2. Eski Sequence'dan İçerikleri Taşıyın:
- Var olan 23,976 fps olan Sequence'inizi açın.
- Tüm videoları (veya istediğiniz klipleri) seçin ve kopyalayın (Ctrl + C).

3. Yeni Sequence'e Yapıştırın:
- Yeni oluşturduğunuz 60 fps Sequence'i açın.
- Buraya kopyaladığınız içerikleri yapıştırın (Ctrl + V).

4. Düzenlemeleri Kontrol Edin:
- Yeni Sequence nesnelerinizi kontrol edin ve gerekirse zamanlama veya kesimleri gözden geçirin.

5. İhracı Yapın:
- "File" menüsünden "Export" > "Media" seçeneğine gidin.
- Formatı ve ayarları seçin, 60 fps olduğuna emin olun.
- "Export" tuşuna basarak videonuzu kaydedin.

6. Test Edin:
- Yeni videonuzu oynatın ve 60 fps olarak doğru şekilde kaydedildiğinden emin olun.

Bu adımları takip ederek videonuzu istediğiniz fps formatında düzenleyip kaydedebilirsiniz.
Merhaba,

Bunun sebebi nedir?

Eki Görüntüle 136043
1. Yeni Sequence Oluşturun:
- Premiere Pro'da "File" menüsünden "New" > "Sequence" seçeneğine gidin.
- Açılan pencerede "Settings" sekmesine geçin.
- "Timebase" seçeneğini 60 fps olarak ayarlayın.

2. Eski Sequence'dan İçerikleri Taşıyın:
- Var olan 23,976 fps olan Sequence'inizi açın.
- Tüm videoları (veya istediğiniz klipleri) seçin ve kopyalayın (Ctrl + C).

3. Yeni Sequence'e Yapıştırın:
- Yeni oluşturduğunuz 60 fps Sequence'i açın.
- Buraya kopyaladığınız içerikleri yapıştırın (Ctrl + V).

4. Düzenlemeleri Kontrol Edin:
- Yeni Sequence nesnelerinizi kontrol edin ve gerekirse zamanlama veya kesimleri gözden geçirin.

5. İhracı Yapın:
- "File" menüsünden "Export" > "Media" seçeneğine gidin.
- Formatı ve ayarları seçin, 60 fps olduğuna emin olun.
- "Export" tuşuna basarak videonuzu kaydedin.

6. Test Edin:
- Yeni videonuzu oynatın ve 60 fps olarak doğru şekilde kaydedildiğinden emin olun.

Bu adımları takip ederek videonuzu istediğiniz fps formatında düzenleyip kaydedebilirsiniz.

Çözüm