sirius Moderasyon Üyesi Moderatör Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.559 Makaleler 8 Çözümler 37 Beğeniler 2.122 11 Aralık 2025 #11 Sürekli VPN kullanarak bağlandıysanız olmuş olabilir. Farklı bir ağ veya mobil uygulamadan yapmayı deneyin.
Sürekli VPN kullanarak bağlandıysanız olmuş olabilir. Farklı bir ağ veya mobil uygulamadan yapmayı deneyin.
KS KS Setro Uzman Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 75 Beğeniler 8 11 Aralık 2025 #12 sirius dedi: Sürekli VPN kullanarak bağlandıysanız olmuş olabilir. Farklı bir ağ veya mobil uygulamadan yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Evet, Discord'a giriş yapmak için Wiresock kullanıyordum. Wiresock ile girdiğimde o sekme açılıyor fakat EURO ile ödeme alıyor. Bunu nasıl Türk Lirası'na çevireceğim?
sirius dedi: Sürekli VPN kullanarak bağlandıysanız olmuş olabilir. Farklı bir ağ veya mobil uygulamadan yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Evet, Discord'a giriş yapmak için Wiresock kullanıyordum. Wiresock ile girdiğimde o sekme açılıyor fakat EURO ile ödeme alıyor. Bunu nasıl Türk Lirası'na çevireceğim?
Vâveylâ Uzman Katılım 29 Kasım 2025 Mesajlar 1.318 Çözümler 15 Beğeniler 845 Yer CachyOS 11 Aralık 2025 #13 Setro dedi: GoodByeDPI kullanarak alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kesin bir şey söyleyemem. İhtimaleri denemekte fayda var.
Setro dedi: GoodByeDPI kullanarak alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kesin bir şey söyleyemem. İhtimaleri denemekte fayda var.
O obada qasem Üyecik Katılım 24 Aralık 2025 Mesajlar 1 Beğeniler 0 24 Aralık 2025 #14 Selam, acaba cozdunuz mu? Ayni sorun yasiyorum.