Hahahahahaahhaahha ironiye baksana reklam için 50 lira para istiyor senden mega şirket, bir de çoğu video yazmışlar yarıldım. Diğerini alsan videonun içine reklam gömmüş paragözlerle uğraşıyorsun. Neyse ki sponsor block ve AdGuard gibi eklentiler var da bunların eline düşmüyorum.

Smart TV'de engellenmiyor, extra olarak YouTube üzerinde reklam çıktığı zaman yüzde 10 ihtimalle YouTube uygulaması kilitleniyor bu sebepten dolayı bizde zorunlu gibi bir şey.

Smart TV'de engellenmiyor, extra olarak YouTube üzerinde reklam çıktığı zaman yüzde 10 ihtimalle YouTube uygulaması kilitleniyor bu sebepten dolayı bizde zorunlu gibi bir şey.
Şirket dayatması hiçbir şey benim için zorunlu değil zorbalığa girer bu. Tekelliğin getirdiği türden bir zorbalık.

Arkada oynatma yok, indirme yok, prodüksiyonlu videolarda reklam var. Saçma sapan bir şey. Zaten normal olan sürümünü %50 cashback ile 40 TL'ye alabiliyorsunuz.

Arkada oynatma veya indirme olsaydı farklı olabilirmiş.

Normal de oyunlara uygulamalara para veren bir insanım ama YouTube için reklam engelleyici kullanıyorum. Bildiğin rakibi olmadığı için kullanıcılarına eziyet ediyorlar. Böyle giderse premium Pro getirip premium da bile reklam gösterebilirler kimse ses çıkarmıyor çünkü.