Merhaba arkadaşlar, benim aktif YouTube Premium üyeliğim var ve Trendyol Plus aldım. 3 aylık YouTube kodu verdi. Şu an nasıl ücreti durdurup kodu kullanabilirim, bilginiz var mı? Boşuna 3 ay ücret ödemeyeyim.
Trendyol Plus sayfasında da yazdığı gibi, daha önce Premium alınmış bir hesapta kod maalesef kullanılmaz. Premium alınmamış farklı bir hesaptan kodu kullanın.
Merhaba arkadaşlar, benim aktif YouTube Premium üyeliğim var ve Trendyol Plus aldım. 3 aylık YouTube kodu verdi. Şu an nasıl ücreti durdurup kodu kullanabilirim, bilginiz var mı? Boşuna 3 ay ücret ödemeyeyim.
Aktif üyeliğin üstüne eklenmiyor. Premium'u iptal edin veya süresinin bitmesini bekleyin en azından, boşa gitmesin. Süre dolduğunda da Trendyol'dan aldığınız kodu yeni bir hesaba girin. Ekstra 3 ay kazanın, devam.
Trendyol Plus sayfasında da yazdığı gibi, daha önce premium alınmış bir hesapta kod maalesef kullanılmaz. Premium alınmamış farklı bir hesaptan kodu kullanın.
Aktif hazır şarkı kütüphanemi ve kişiye özel şarkı önerilerini adapte iken 300 TL için hesap değiştirmeye uğraşılmaz sanki. Exxen hesabı açayım ama o iyi.