North Bayou F80 26' versiyonu Premium'a özel 1.033 TL gösteriyor ama Premium'lu hesabımda 1.133 TL olarak gösteriyor. Sistemsel bir hata mı?
Bu arada Amazon'da daha ucuz olduğunu biliyorum ama Worldpuan + Hepsipara biriktiği için oradan daha ucuza geliyor, ayrıca taksitle alacağım.
Ben de fark ettim. MH aradım... verdikleri cevap: Premium olmayan müşterilere özelmiş. Yani premium olursan o fiyattan alıyormuşsun, sonra yüksek fiyattan devam. Çok saçma bir uygulama olmuş evet. Bedava kargoyu oradan sana kilitlemiş oluyor.
Ben de fark ettim. MH aradım... verdikleri cevap: Premium olmayan müşterilere özelmiş. Yani premium olursan o fiyattan alıyormuşsun, sonra yüksek fiyattan devam. Çok saçma bir uygulama olmuş evet. Bedava kargoyu oradan sana kilitlemiş oluyor.