Arkadaşlar, bu son sahneyi tam olarak anlayamadım. En soldaki karakterin siyon olduğunu anladım. Yanındaki ise ölen Fransız kralının karısı, bu da tamam ancak onun yanında yer alan karakteri tanıyamadım; bu kişi macarların yeni kraliçesi mi? En sağdaki zaten kuzeyin yeni kraliçesi, onu anladım. Ayrıca, Siyon'un eline verilen bebek Anarkia'nın çocuğu değil mi? Bu iki soruma cevap verebilirseniz sevinirim. Diziyi çok kaliteli buldum; Türkiye'den son zamanlarda böyle bir yapım görmek beni şaşırttı doğrusu.
Bende yeni sezonu iple çekiyorum umarım yakında gelir. Geçtiğimiz haftalarda Giray Altınok Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Hadi buyur,” ifadesini kullanıyor. Fotoğrafta ise oyuncunun yapımdan rol arkadaşları yer alıyor. Kaynak
Bunun yanında çoğu kaynakta ve internet sitelerinde 2025 başlarında veya 2024 Eylül-Ekim aylarında gelebileceği tahmin ediliyormuş.
Bende yeni sezonu iple çekiyorum umarım yakında gelir. Geçtiğimiz haftalarda giray altınok Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “hadi buyur,” ifadesini kullanıyor. Fotoğrafta ise oyuncunun yapımdan rol arkadaşları yer alıyor. Kaynak
Bunun yanında çoğu kaynakta ve internet sitelerinde 2025 başlarında veya 2024 Eylül-Ekim aylarında gelebileceği tahmin ediliyormuş.
İnternet dizilerinden işte bu yüzden nefret ediyorum. Sürekli uzun süreli gelmeyen sezonlar beni delirtiyor. En son kıyma'nın yeni sezonunu bekledim, sonra all of us are Dead yeni sezonunu bekledim ama hâlâ gelmedi. Squid Game'in yeni sezonunu hala bekliyorum. Bundan sonra daha dizi izlemem bu platformlardan. Meraklılar için aşırı zor bir durum.
İnternet dizilerinden işte bu yüzden nefret ediyorum. Sürekli uzun süreli gelmeyen sezonlar beni delirtiyor. En son kıyma'nın yeni sezonunu bekledim, sonra all of us are Dead yeni sezonunu bekledim ama hâlâ gelmedi. Squid Game'in yeni sezonunu hala bekliyorum. Bundan sonra daha dizi izlemem bu platformlardan. Meraklılar için aşırı zor bir durum.
Maalesef öyle bende halen Squid Game'i beklemekteym ayrıca bir Adana çocuğu olarak kıymayı da haliyle beklemiştim fakat gelmiyor. İnternet dizileri öyle olabiliyor.