Prens izlenir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seeraddar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 177

seeraddar

Yetkin
Ders aralarında izlemek için komik bir şeyler arıyorum. Prens dizisi izlenir mi?

Izlenir de komedi yönünde pek beklentiniz olmasın. İlk sezonların komedisi fena değildi. Son sezon bir iki sahne dışında mimik oynamadı. Komediden yola çıkıp, Game of Thrones'a dönüşme yolunda ilerliyor. Genel olarak keyifli dizi. Kendini izletiyor.

Beni sarmadı. Çok fazla laf kalabalığı var, gereksiz geldi bana pek çok replik ve şaka. Sürekli bıdı bıdı konuşan bir prens tiplemesi var, dizinin tek numarası bu.

2 sezon boyunca iyiydi. Komikti. 3. Sezon çok sade. Konedi az. 4. Sezonu bekliyorum.

1-2 bölüm izleyip karar ver. Üstteki arkadaşın dediği gibi çok fazla ezber şaka beni boğdu.

İlk sezon yeterince güzeldi. İkinci sezonda ise komedi daha az diyebilirim, çok nadir sahneler güldürdü. Son sezonu ise izlemedim açıkçası.

Bu ülkede ne yaparsan yap istersen dünyanın en iyi içeriğini çıkar biri bi kulp bulur...
Aralarda izlenebilecek güzel bi dizi bağlam kaybı yaşamadan izlersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…